Kommentoi luonnosta! Mitä hyvää tai mitä parannettavaa? Onko erityisiä näkökulmia, jotka tulisi mielestäsi huomioida? Kerro mielipiteesi.

Puhekupla 82
Keskustelu | Espoon kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista tai uskonnollista mainontaa.

Suunnitelmat löydät liitteenä painamalla tekstiosion alla olevaa "Näytä lisätiedot" -nappia.

Perustiedot

Päättynyt: 10.5.2023

Liitteet

  • Ei liitteitä
Ilmianna

Katso muut kommentit

Lähiympäristömme ja viihtyisyyden puolesta

Profiilikuvan paikka

Kodin seutu
8. toukokuuta 2023 kello 23.47.33

Olen vaikuttuneena lukenut kuvaavia kannanottoja kuten Arettan ja monen muun erittäin monipuoliset ja perustellut kirjoitukset.
Me alueen asukkaat olemme harmistuneina jo vuosia ihmetelleet surffirannan mahdollisuuksien laiminlyöntiä. Rannassa tulisi monipuolinen ja viihtyisä alue hyvin hoidettuna ja järkevästi suunniteltuna. Vaikka ilkivalta on aina mahdollista, sille ei pidä antautua, vaan toivoa, että kaikkien yhteinen vastuu ympäristömme viihtyisyydestä ja ylläpidosta rauhoittaisi myös negatiiviset ilmiöt.
Näin teki myös pieni ryhmä talviuinnin harrastajia, jotka omalla toiminnallaan ja rahoituksellaan saivat lopulta rakennusluvan laiturille, joka vuosia ehti tuottaa iloa ja virkistystä kaikille ja ympäri vuoden, ei vain heille itselleen. Kunnes sitten kaupunki palkitsi
kotiseudun hyväksi tehdyn työn irtisanomisella.
Espoon omilla nettisivuilla kyllä todetaan kaupungin olevan innovatiivinen ja tulevaisuuteen katsova sekä kannustetaan asukkaita omaehtoisella harrastamisella osallistumaan oman asuinalueensa viihtyisyyden paranatamiseen.
Tätä kaikkea nämä kirjoitukset juuri tarkoittavat.
Olen 35 vuoden ajan nauttinut järvemme maisemasta eri vuoden aikoina, myös uinut siinä vuoden ympäri. Silti olen surullisena todennut, miksi emme kykene saamaan rantaamme sellaiseen kuntoon, jonka se ansaitsisi ja joka lisäisi kaikkien asumisviihtyvyyttä.
Kuten monet ovat todenneet, vetoamme kaupungin viranhaltijoiden ottavan nämä kymmenet, ansiokkaat ja painavat kannanotot huomioon tulevissa ratkaisuissaan rantamme puolesta.

Ilmianna |