Kommentoi luonnosta! Mitä hyvää tai mitä parannettavaa? Onko erityisiä näkökulmia, jotka tulisi mielestäsi huomioida? Kerro mielipiteesi.

Puhekupla 82
Keskustelu | Espoon kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista tai uskonnollista mainontaa.

Suunnitelmat löydät liitteenä painamalla tekstiosion alla olevaa "Näytä lisätiedot" -nappia.

Perustiedot

Päättynyt: 10.5.2023

Liitteet

  • Ei liitteitä
Ilmianna

Katso muut kommentit

Ranta-alue

Profiilikuvan paikka

Rannan tuntumassa asuva
9. toukokuuta 2023 kello 13.46.57

Olen asunut kaksikymmentä vuotta Jupperissa melko lähellä Surffirantaa. Lasten kanssa on ollut kiva käydä rannalla vaikka katselemassa auringonlaskua ja nyt silloin tällöin laiturilta uimassa. Hiekkatiellä on nyt jo ajoittain aika paljon liikennettä ja sen lisääntyminen ei kyllä enää palvelisi ulkoilevia ja lenkkeileviä ihmisiä. Vuosien varrella Pitkäjärven veden laatu on valitettavasti vaan huonontunut, yleensä uiminen on melko mahdotonta jo kesäkuun lopusta eteenpäin sinilevän vuoksi. Koirien uimarannan tullessa alueelle liikenne vaan lisääntyisi turhaan ja ns. levätön uintiaika on kuitenkin niin pieni, että mieluummin maisemallisesti kannattaisi alue nyt siistiä ja sen käyttö palvelisi jatkossakin useita ihmisiä, eikä vain koiraihmisiä.

Ilmianna |