Kommentoi luonnosta! Mitä hyvää tai mitä parannettavaa? Onko erityisiä näkökulmia, jotka tulisi mielestäsi huomioida? Kerro mielipiteesi.

Puhekupla 82
Keskustelu | Espoon kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista tai uskonnollista mainontaa.

Suunnitelmat löydät liitteenä painamalla tekstiosion alla olevaa "Näytä lisätiedot" -nappia.

Perustiedot

Päättynyt: 10.5.2023

Liitteet

  • Ei liitteitä
Ilmianna

Katso muut kommentit

Koirat ansaitsevat puhtaan veden ja kyläläiset laiturin!

Profiilikuvan paikka

Alueen asukas kolmannessa polvessa
10. toukokuuta 2023 kello 18.29.14

Olen ihmeissäni, että kaupungilla on niin vähän tietoa sekä a) Pitkäjärven sinilevätilanteesta b) sinilevän vaarallisuudesta, että koko Espoon toiseksi viralliseksi koirien uintipaikaksi valitaan kaupungin huonokuntoisin järvi. Onko kaupunki huomioinut vastuukysymykset, kun koirat sairastuvat ja sinilevästä tietämättömät omistajat vaativat korvauksia? Toivoisin koirille uimapaikkaa puhdasvetisen järven / lammen rannalta. Niitäkin on Espoossa.
Laiturin poistaminen tuntuu järjenvastaiselta. Se on palvellut tähän saakka niin onkijoita, uimareita, lintujen tarkkailijoita, nuoria ja vanhoja auringonlaskun ihailijoita kuin veneen vesille laskijoitakin tasapuolisesti. Toivon todella, että näitä esitettyjä toiveita myös kuunnellaan!

Ilmianna |