Siirry sisältöön

Kommentoi luonnosta! Mitä hyvää tai mitä parannettavaa? Onko erityisiä näkökulmia, jotka tulisi mielestäsi huomioida? Kerro mielipiteesi.

Puhekupla 151
Keskustelu | Espoon kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista tai uskonnollista mainontaa.

Suunnitelmat löydät liitteenä painamalla tekstiosion alla olevaa "Näytä lisätiedot" -nappia.

Perustiedot

Päättynyt: 21.5.2023

Liitteet

Ilmianna

Katso muut kommentit

Keksikää rahoillenne muuta käyttöä

Profiilikuvan paikka

???
11. toukokuuta 2023 kello 22.39.47

Minkä takia näitä teitä näin myllätään? Onko joku tällaista toivonut? Tällä ei todellakaan paranneta Jupperin ilmettä. Tällä tehdään Jupperista yhtä tylsä ja teennäinen tusinakaupunginosa kuin muistakin. Antakaa Jupperin olla ja polttakaa vaikka ne ylimääräiset rahanne, jos ette niille parempaa käyttöä keksi.

Peltotie toki tarvii jotain apua hulevesien hallintaan, mutta... Tiet auki siitä mistä on pakko, putket maahan, maata & kivituhkaa päälle ja siinä se. Asfalttia ei Jupperin rantakaduille tarvita. Ei myöskään teiden levennyksiä tai reunakiveyksiä.

Mutta erityisesti: Pitkäjärvenrantaan ei tulisi koskea.