Siirry sisältöön

Kommentoi luonnosta! Mitä hyvää tai mitä parannettavaa? Onko erityisiä näkökulmia, jotka tulisi mielestäsi huomioida? Kerro mielipiteesi.

Puhekupla 23
Keskustelu 1 päivä, 18 tuntia jäljellä | Espoon kaupunki

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista tai uskonnollista mainontaa.

Suunnitelman löydät liitteenä painamalla tekstiosion alla olevaa "Näytä lisätiedot" -nappia.

Perustiedot

Avoin: 15.5.2023 - 29.5.2023

Päättymispäivä: 29.5.2023

Liitteet

Ilmianna

Katso muut kommentit Puhekupla Vastaa

Erinomainen suunnitelma

Profiilikuvan paikka

Paikallistuntija
15. toukokuuta 2023 kello 21.44.20

Pienten lasten vanhempana olen jo pitkään tunnistanut puutteet Vanhan-Mankkaan puiston alueen hyödyntämisessä. Aivan erinomainen ajatus ottaa alue tehokkaampaan käyttöön ja kehittää sitä sekä lasten että aikuisten ja nuorten käyttöön ulkokuntosalin myötä. Alueen asukkaat hyötyisivät varmasti myös jonkinlaisesta "tapahtumakeskuksesta" tai aukiosta, jossa voisi kokoontua juhlapäivinä ja järjestää ohjelmaa. Sellainen Mankkaalta vielä puuttuu ja pääsiäistapahtuma on osoittanut, että paikalliset kyllä osallistuvat, jos joku jotakin järjestää.


Vastaa

Paljonko on 2 - 1?