Siirry sisältöön

Kommentoi luonnosta! Mitä hyvää tai mitä parannettavaa? Onko erityisiä näkökulmia, jotka tulisi mielestäsi huomioida? Kerro mielipiteesi.

Puhekupla 27
Keskustelu | Espoon kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista tai uskonnollista mainontaa.

Suunnitelman löydät liitteenä painamalla tekstiosion alla olevaa "Näytä lisätiedot" -nappia.

Perustiedot

Päättynyt: 29.5.2023

Liitteet

Ilmianna

Katso muut kommentit

Pidetään asukaspuisto vihreänä

Profiilikuvan paikka

Mankkaan asukas
22. toukokuuta 2023 kello 9.03.52

Kiitos Espoon kaupungille siitä että halutaan ylläpitää ja kehittää aluetta asukkaille mieluisaksi.
Suunnitelman lasten temppurata vaikuttaa hauskalta ja tervetulleelta liikunnalliselta toiminnalta lapsia ajatellen. Uudet istutukset ovat tervetulleita.
Kuntolaitealue koripallotelineineen ja pingispöytineen poistaa luonnon mukaista tilaa ja rumentaa näkymää laitteistollaan vain suhteellisen pienelle käyttäjäryhmälle, jolla on jo alueella toisaalla mahdollisuus toimintaan. Lisääntyvä laitteisto saattaa houkutella vandalismiin enemmän kuin luonnon mukainen tila. Lisäksi laitteistosta ja koripallotelineestä sekä pingispöydän käyttämisestä aiheutuva ääni varmasti häiritsee vieressä asuvia asukkaita. Ylipäätään Mankkaan alueelle rakennetaan jatkuvasti, luonnon säilyttäminen edes jossain paikassa tuo yleistä mielenrauhaa.
Ehdotuksia:
• Lähistöllä, kävelymatkan päässä, on jo kaksi pientä kuntolaitepistettä. Hyödynnetään jo olemassa olevaa tilaa ja laitteistoa ja
hankitaan näille pisteille vaikka pari-kolme keskenään erilaista kuntolaitetta lisää.
• Lähistöllä, kävelymatkan päässä, on kouluja, joissa on koripallokenttä, erillinen koripalloteline ja pingispöytä, eikö nämä jo riittäisi kun ajatellaan mahdollisen käyttäjäryhmän laajuutta?
• Puusto on paras varjo, kävelytien varteen voisi istuttaa lisää puita ja sateella voi itse kukin valita haluaako ulkoilla sadevarusteissa.
• Kaupunki voisi keskittyä asukaspuistoalueen kasvuston (heinikon) lyhyenä pitämiseen laajemmalla alalla, näin saataisiin suuremmalle käyttäjäryhmälle piknik-tilaa tai monenlaisten seurapelien (esim. petanque, kroketti) toteuttamiseen isompi alue myös lemmikkien omistajat huomioon ottaen.
Yhteenvetona toteaisin että pidetään asukaspuisto luonnonmukaisena, avarana ja mahdollisimman monelle käyttäjälle avoimena tilana, ei rajata puistoaluetta pienelle ryhmälle ja rumenneta yleistä näkymää laitteistolla.