Siirry sisältöön

Kommentoi luonnosta! Mitä hyvää tai mitä parannettavaa? Onko erityisiä näkökulmia, jotka tulisi mielestäsi huomioida? Kerro mielipiteesi.

Puhekupla 10
Keskustelu | Espoon kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista tai uskonnollista mainontaa.

Suunnitelmat löydät liitteenä painamalla tekstiosion alla olevaa "Näytä lisätiedot" -nappia.

Perustiedot

Päättynyt: 28.5.2023

Liitteet

Ilmianna

Katso muut kommentit

Ei kannatettava hanke

Profiilikuvan paikka

Otso
17. toukokuuta 2023 kello 17.44.50

Suunniteltu parkkipaikka Nissinpuistoon täysin turha. Jos parkkipaikan tarkoituksena palvella keskuspuiston saavutettavuutta autoillen, on 500 m eteenpäin kaupungin puutarhan parkkipaikka,mikä palvelee jo tätä sinänsä vääristynyttä tarkoitusta tulla ulkoilemaan autolla. Lisäksi ei minkäänlaista järkeä ohjata liikennetta jo valmiiksi kapealle Nissinmäentielle. Edelleen syrjäinen parkkipaikka tuo mukanaan epätoivottavia lieveilmiöitä. Edelleen ulkoilureitti hiihtoladuille tehtyine levennyksineen on turha ja palvelisi hyvin marginaalista käyttäjäkuntaa,vaikka sama matka on jo nyt olemassa olevilta asianmukaisilta kevyenliikenteen väliltä vanttilasta kauklahden väylälle kuten myös kurttilan suunnasta vanttilaan. Edelleen tämä avaisi suoran läpikulkuyhteyden niin moottoripyörille kuin muulle asiattomalle liikenteelle kauklahdenväylältä, mikä ei ole estettävissä tai asianmukaisesti valvottavissa kieltoliikennemerkeinkään ja aiheuttaisi todennäköisesti vaaratilanteita huomioiden jo nyt Laitmanintiellä sekä kauklahdenväylällä moottoripyörillä säännöllisesti tapahtuvat "kilvanajot" myös yöaikaan.

Edellä mainittu ulkoreitin rakentaminen häiritsisi myös kohtuuttomasti etenkin alueen omakotitaloasutusta,mutta myös kyseisessä metsässä olemassa olevaa arvokasta faunaa,mitä Espoon kaupunki ei tässä hankkeessa, kuten ei muissakaan arvokasta luontoa hävittäneissä hankkeissaan, ole asianmukaisesti missään suunnitelmissaan ottanut huomioon.