Kommentoi luonnosta! Mitä hyvää tai mitä parannettavaa? Onko erityisiä näkökulmia, jotka tulisi mielestäsi huomioida? Kerro mielipiteesi.

Puhekupla 10
Keskustelu | Espoon kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista tai uskonnollista mainontaa.

Suunnitelmat löydät liitteenä painamalla tekstiosion alla olevaa "Näytä lisätiedot" -nappia.

Perustiedot

Päättynyt: 28.5.2023

Liitteet

Ilmianna

Katso muut kommentit

Järkevä reitti joka avaa monia mahdollisuuksia.

Profiilikuvan paikka

Arkiliikkuja
28. toukokuuta 2023 kello 17.41.03

Järkevän oloinen ja odotettu yhteys yhdistämään Vanttilan ja keskuspuiston upeat reitit Kurttilaan sekä tulevalle rantaraitille. Myös mahdollisuus talviseen latuvaraukseen on suuri plussa, varsinkin mikäli se vielä joskus yhdistyisi myös Kurttilaan, Mustalahteen ja miksei vaikka sieltä aina Lasilaaksoon.

Hepmortinreitin keskikohdasta saisi varmasti myös järkevällä tavalla avattua yhteyden keskuspuiston reiteille, jotta sen saavutettavuus paranisi Kurttilan suunnasta.

Koululaisten sekä pimeällä liikkuvien puolesta hirvittää, mikäli Hepmortin reitille ei tule kunnollisia hidasteita ja esteitä joiden avulla vältetään todennäköinen väärinkäyttö. Mopojen, sähköskuuttien sekä mönkijöiden aiheuttamat ongelmat lisääntyvät varmasti ellei siihen puututa jo suunnitteluvaiheessa.

Ilmianna |