Kommentoi luonnosta! Mitä hyvää tai mitä parannettavaa? Onko erityisiä näkökulmia, jotka tulisi mielestäsi huomioida? Kerro mielipiteesi.

Puhekupla 33
Keskustelu | Espoon kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista tai uskonnollista mainontaa.

Suunnitelman löydät liitteenä painamalla tekstiosion alla olevaa "Näytä lisätiedot" -nappia.

Perustiedot

Päättynyt: 4.6.2023

Liitteet

Ilmianna

Katso muut kommentit

Epäonnistunut sijainti

Profiilikuvan paikka

Pitkään alueella asunut
26. toukokuuta 2023 kello 21.58.54

Komppaan edellä mainittuja näkemyksiä missä on otettu esille lähiasukkaiden oikeutetut kommentit vastustaa ehdotettua sijaintia ja suunnitelmaa ylipäänsä. Vaikka lähellä asuvia on suhteessa vähemmän, niin ottaisin erittäin tarkalla korvalla heidän mielipiteen kaikkein tarkimmin huomioon. Haittoja kuitenkin aitauksista on. Espoossa on kyllä tilaa muuallakin missä ei ole asuinrakennuksia aitauksien välittömässä läheisyydessä (tai jopa alle suositusetäisyyksien). Mm. Vanttilaan on tulossa tietääkseni uudet koira-aitaukset.

Kuten on tullut myös esille, ja karttaluonnokseenkin merkitty, on lepakkojen lentoreitti ja ilmeinen pesintäalue suoraan ajatellun koira-aitauksen alueella. Eihän tuota voi noin vain sivuuttaa, kyse on erittäin tarkasti suojellusta eläimestä.

Lisäksi alueen luonto mahdollistaa koirien ulkoiluttamisen normaalisti ilman aitauksia. alueen hienot kävelytiet mahdollistavat koirien ulkoiluttamiset mainiosti. Itsekin omistan kaksi koiraa, ja ulkoilutan niitä koko ajan. Enkä ole kaivannut tarhoja ollenkaan.

Alueella pitkään asuneena ihmettelen ettei alueen asukkaita ole selkeämmin ja kohdennetummin infottu (yht äkkiä vain ilmestyi valotolppiin suunnitelmat). Tiedotus on tässä ontunut ja pahasti.

Ilmianna |