Kommentoi luonnosta! Mitä hyvää tai mitä parannettavaa? Onko erityisiä näkökulmia, jotka tulisi mielestäsi huomioida? Kerro mielipiteesi.

Puhekupla 44
Keskustelu | Espoon kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista tai uskonnollista mainontaa.

Suunnitelmat löydät liitteenä painamalla tekstiosion alla olevaa "Näytä lisätiedot" -nappia.

Perustiedot

Päättynyt: 9.7.2023

Liitteet

Ilmianna

Katso muut kommentit

As Oy Kalasääksentie 8:n hallituksen vastine osa 2/2

Profiilikuvan paikka

Asunto Oy Kalasääksentie 8:n hallitus
28. kesäkuuta 2023 kello 18.39.04

Mikäli As Oy Kalasääksentie 8:n ja Espoon kaupungin tontin rajamaastosta kaadetaan puita ja Espoon kaupunki suunnitelmansa mukaisesti aikoo istuttaa yksittäispensaita niiden tilalle, on Espoon kaupungin taattava As Oy Kalasääksentie 8:lle hoitovastuu pensaiden kausittaisesta hoidosta ja kitkennästä sekä sitouduttava siihen, jotta pensaikot eivät kasva lähelle As Oy Kalasääksentie 8:n julkisivua. Espoon kaupunki on silloin myös vastuussa pensaiden mahdollisesti tuottaman lehtijätteen poistamisesta. Pensaslajikkeiden on oltava vastuullisesti valittuja, jotta ne eivät likaa rakennuksen julkisivua. Pensaat eivät saa myöskään aiheuttaa As Oy Kalasääksentie 8:lle haittoja tuholaiseläinten muodossa.

Yhteenvetona toteamme, että Espoon kaupungin suunnitelma on välinpitämätön ja toteutuessaan kaikkine ilmiöineen tulee vaikuttamaan heikentävästi As Oy Kalasääksentie 8:n asumisviihtyvyyteen ja sitä kautta taloyhtiön asuntojen hintakehitykseen negatiivisesti. Espoon kaupunki ei selvästikään tunnista nykypäivän kaupungistumisen aiheuttamia ongelmia, vaan on suunnitelmallaan valmis tarjoamaan niille alustan. Suunnitelma on siten sellaisenaan tuhoon tuomittu.

Terveisin,

As Oy Kalasääksentie 8:n hallitus

Ilmianna |