Kommentoi luonnosta! Mitä hyvää tai mitä parannettavaa? Onko erityisiä näkökulmia, jotka tulisi mielestäsi huomioida? Kerro mielipiteesi.

Puhekupla 44
Keskustelu | Espoon kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista tai uskonnollista mainontaa.

Suunnitelmat löydät liitteenä painamalla tekstiosion alla olevaa "Näytä lisätiedot" -nappia.

Perustiedot

Päättynyt: 9.7.2023

Liitteet

Ilmianna

Katso muut kommentit

Kalasääksentie 8:n edustan pysäköinti absurdi idea

Profiilikuvan paikka

Joonas Holm
29. kesäkuuta 2023 kello 10.51.09

Todella ongelmallinen suunnitelma siltä osin, että Kalasääksentie 8:n E-G talojen makuuhuoneiden alapuolelle suunnitellut 8 pysäköintipaikkaa tulevat aiheuttamaan huomattavaa haittaaa asukasviihtyvyyteen ja -terveyteen (mölyäminen, roskaaminen, autojen tyhjäkäynti muun muassa), mutta lisäksi myös pidemmän päälle voi vaikuttaa asuntojen hintakehitykseen negatiivisesti. Tätä kohtaa suunnitelmasta en voi siis millään tasolla hyväksyä.

Oleellinen maininta on myös lähialueen nykytila. Suunniteltujen kahdeksan vieraspaikan välittömässä läheisyydessä on jo kaksi 24h parkkipaikkaa (Kalasääksentien pääty ja Poutahaukankujan pääty) ja näillä parkkipaikoilla on viimeisen n. 2,5 vuoden aikana ollut AINA vapaata tilaa, kun olen kyseisten parkkipaikkojen läheisyydessä liikkunut (käytännössä päivittäin). Eli jos ei edes ajatella noita asukasviihtyvyyteen ja -terveyteen liittyviä seikkoja, niin mikä ihmeen TARVE näille paikoille on??? Siis kirjaimellisesti kiven heiton päässä suunnitelluista paikoista on jo hirveä kasa ilmaisia vieraspaikkoja, joissa AINA tilaa! Tähän ei todellakaan kelpaa selitykseksi uudet rakennettavat asuintalot Kalasääksentien varteen, sillä kuten kaikki muutkin kiinteistöt, nämä uudetkin kiinteistöt kyllä varmasti pystyvät sisällyttää omien asukkiensa vieraille suunnatut paikat heidän omille tonteilleen. Ei ole mitään selitystä, että niitä tarvitsisi laittaa Kalasääksentie 8:n asukkaiden makuuhuoneiden alapuolelle.

Törkeä ehdotus suoraan sanottuna.

Ilmianna |