Kommentoi luonnosta! Mitä hyvää tai mitä parannettavaa? Onko erityisiä näkökulmia, jotka tulisi mielestäsi huomioida? Kerro mielipiteesi.

Puhekupla 44
Keskustelu | Espoon kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista tai uskonnollista mainontaa.

Suunnitelmat löydät liitteenä painamalla tekstiosion alla olevaa "Näytä lisätiedot" -nappia.

Perustiedot

Päättynyt: 9.7.2023

Liitteet

Ilmianna

Katso muut kommentit

Huono ajatus - vastustan

Profiilikuvan paikka

Nykyasukas - huolestunut
29. kesäkuuta 2023 kello 14.55.48

Lisäparkkipaikkojen luominen asuinkadun varteen lähes kiinni asuintalon seinään ja makuuhuoneiden ikkunan alle on erittäin haitallinen ja huono idea.
Kalasääksentien alkupäässä sekä Karakalliontieltä johtavan kävelytien varressa on jo parkkipaikkoja, joiden laajentamista tulisi tämän sijasta kehittää, mikäli todella on niin, että rakennettavat talot tarvitsevat erityisiä vieraspaikkoja, joita ei voida sijoittaa itse talojen tonteille. Todellinen tarveanalyysi tulee tehdä julkiseksi ja avoimeksi!
Kalasääksentie on jo nykyisellään ahdas, erityisesti talvisin, jolloin kunnossapito on monasti puutteellista ja jopa laiminlyötyä. Tällaisten parkkipaikkojen lisääminen johtaa lisääntyneeseen liikenteeseen ja parkkipaikoille tulon ja niiltä lähdön osalta selvästi lisääntyviin vaaratilanteisiin.
Tällainen hanke uhkaa selvästi minun oikeuttani viihtyisään ja turvalliseen asumisympäristöön ja pelkoni on, että se vaikuttaa negatiivisesti asuntoni arvoon.
Vastustan ehdottomasti tätä hanketta!

Ilmianna |