Kommentoi luonnosta! Mitä hyvää tai mitä parannettavaa? Onko erityisiä näkökulmia, jotka tulisi mielestäsi huomioida? Kerro mielipiteesi.

Puhekupla 44
Keskustelu | Espoon kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista tai uskonnollista mainontaa.

Suunnitelmat löydät liitteenä painamalla tekstiosion alla olevaa "Näytä lisätiedot" -nappia.

Perustiedot

Päättynyt: 9.7.2023

Liitteet

Ilmianna

Katso muut kommentit

As Oy Kalasääksentie 8

Profiilikuvan paikka

As Oy Kalasääksentie 8
29. kesäkuuta 2023 kello 16.34.51

Todellakin erittäin huono suunnitelma. Toteutuessaan aiheuttaisi asukkaille merkittäviä haittoja, koska parkkipaikat tosiaan aivan makuuhuoneiden ikkunoiden alla, jolloin meluhaitat autoista todellakin merkittävät ja lisäksi kyseiset paikat keräisivät varmasti asiattomia oleskelijoita, jotka aiheuttaisivat käytöksellään meteliä sekä myös roskaamista. Asumisterveys myös vaarantuisi vakavasti, koska korvausilma venttiilit ovat tuolla puolella ja pakokaasut tulisivat sieltä suoraan asuntoihin sisään. Ja todellakin vieressä on tyhjää parkkitilaa jo tällä hetkellä aivan riittävästi, joten tarvetta hankkeelle ei ole. Suunnitelmassa on niin paljon asukkaiden elämää aiheuttavia haittoja, että sitä ei missään nimessä saa toteuttaa. Suunnitelma on täysin kohtuuton.

Ilmianna |