Kommentoi luonnosta! Mitä hyvää tai mitä parannettavaa? Onko erityisiä näkökulmia, jotka tulisi mielestäsi huomioida? Kerro mielipiteesi.

Puhekupla 44
Keskustelu | Espoon kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista tai uskonnollista mainontaa.

Suunnitelmat löydät liitteenä painamalla tekstiosion alla olevaa "Näytä lisätiedot" -nappia.

Perustiedot

Päättynyt: 9.7.2023

Liitteet

Ilmianna

Katso muut kommentit

Huono suunnitelma, ei kannatusta

Profiilikuvan paikka

Asukas Kalasääksentie 4:sta
30. kesäkuuta 2023 kello 0.37.04

Karakallion viehätys perustuu mielestäni väljään rakentamiseen, isoihin pihoihin ja alueen vehreyteen. Lisärakentamisella tämän ihanan kaupunginosan luonne tuhotaan. Mikä olisi alueen viehätys jatkossa, millä se erottuisi?

Kalasääksentien suunnitelma on käsittämätön. Kukaan ei halua lisää liikennettä, melua ja pakokaasua makuuhuoneensa ikkunan alle. Miksei Sääksikallion metsiköstä voisi ottaa lisää tilaa Rastaalantien kääntyvien kaistalle? Uusien talojen liikenne uusiin pihoihin tulisi kulkea Rastaalantien kautta. Onnistuisiko sitä kautta, uusilla järjestelyillä autoilu turvallisemmin päiväkotiin ja koululle? Rastaalantien ylittäville jalankulkijoille turvaksi alikulkutunneli?

Mietin myös Kalasääksentien, Karakalliontien ja Tornihaukantien risteystä ruuhka-aikaan. Onko risteykseen ajateltu valo-ohjausta?

Ilmianna |