Kommentoi luonnosta! Mitä hyvää tai mitä parannettavaa? Onko erityisiä näkökulmia, jotka tulisi mielestäsi huomioida? Kerro mielipiteesi.

Puhekupla 44
Keskustelu | Espoon kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista tai uskonnollista mainontaa.

Suunnitelmat löydät liitteenä painamalla tekstiosion alla olevaa "Näytä lisätiedot" -nappia.

Perustiedot

Päättynyt: 9.7.2023

Liitteet

Ilmianna

Katso muut kommentit

Vähentää asumisviihtyvyyttä ja kasvattaa melua

Profiilikuvan paikka

Ala-arvoinen suunnitelma
30. kesäkuuta 2023 kello 9.30.58

Toivon, että suunnitelmaa tarkastellaan uudelleen ja muutetaan nykyisten asukkaiden näkökulmasta. Lisäämällä liikennettä ja parkkipaikkoja paikkaan, mihin niitä ei alunperin ole suunniteltu, ei lisää asumisviihtyisyyttä vaan tuo ihmisten arkeen huolta ja harmia. Voidaan olettaa, että alkuperäinen arkkitehti ei olisi suunnitellut taloja nykyiselleen mikäli nämä uudet suunnitelmat olisivat olleet vallitsevat. Makuuhuoneiden sijoittelu ja ilmanotto tuskin olisivat nykyisellä tavalla suunniteltu. Puhumattakaan melusta mikä aiheutuu sijoittamalla parkkipaikkoja välittömästi makuuhuoneiden alle. Ovien pauke, ihmisten puhe satunnaisina vuorokauden aikoina ei tue asukkaiden hyvää ja laadukasta asumista.

Kyse on pienestä määrästä paikkoja suhteutettuna monen perheen asumisviihtyvyyteen. Missä on prioriteetit?

Ilmianna |