Kommentoi luonnosta! Mitä hyvää tai mitä parannettavaa? Onko erityisiä näkökulmia, jotka tulisi mielestäsi huomioida? Kerro mielipiteesi.

Puhekupla 44
Keskustelu | Espoon kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista tai uskonnollista mainontaa.

Suunnitelmat löydät liitteenä painamalla tekstiosion alla olevaa "Näytä lisätiedot" -nappia.

Perustiedot

Päättynyt: 9.7.2023

Liitteet

Ilmianna

Katso muut kommentit

Parkkipaikat tulisi sijoittaa muualle nykyisiä asukkaita kunnioittaen

Profiilikuvan paikka

Huolestunut
30. kesäkuuta 2023 kello 9.57.18

Täällä on tuotu esille jo paljon aiheellisia ja painavia kommentteja. Merkittävimpinä asioina pidän vaikutuksia Kalasääksentie 8:n asukkaiden elämään. Vaihtoehtoisia alueita lisäpysäköinnille on paljon. Vaihtoehtoja joilla ei ole samanlaista suora vaikutusta nykyisten asukkaiden asumisviihtyvyyteen. Mikäli paikoille edes on tarvetta.

Tällä hetkellä lisäpysäköinnille ei ole tarvetta. Lisärakentamista suunnitellessa tulee myös suunnitella kyseisten asukkaiden ja vieraspysäköinti kyseisille tonteille. Sitä ei voi siirtää vanhojen asukkaiden harmiksi. Ajo uusiin kiinteistöihin tulisi tapahtua muualta kuin Kalasksentieltä. Samoin siellä tulisi olla vieraspysäköinnin. Siellä, missä liikenne jo on.

Toivon, että kaupunki kuuntelee ja arvostaa tässä asiassa asukkaita ja osoittaa yhteistyökyvyn.

Ilmianna |
Profiilikuvan paikka

Pöyristynyt
30. kesäkuuta 2023 kello 12.23.55

Tämä vielä kerran:

Lisäpysäköintiä ei tule siirtää vanhojen asukkaiden harmiksi.
Ajo uusiin kiinteistöihin tulisi tapahtua muualta kuin Kalasääksentieltä. Samoin siellä tulisi olla vieraspysäköinti. Siellä, missä liikenne jo on."

Ilmianna |