Kommentoi luonnosta! Mitä hyvää tai mitä parannettavaa? Onko erityisiä näkökulmia, jotka tulisi mielestäsi huomioida? Kerro mielipiteesi.

Puhekupla 44
Keskustelu | Espoon kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista tai uskonnollista mainontaa.

Suunnitelmat löydät liitteenä painamalla tekstiosion alla olevaa "Näytä lisätiedot" -nappia.

Perustiedot

Päättynyt: 9.7.2023

Liitteet

Ilmianna

Katso muut kommentit

Kalasääksentien kadunvarren uudet pysäköintipaikat

Profiilikuvan paikka

@vanttpa
30. kesäkuuta 2023 kello 12.45.24

Kiitos runsaista palautteista koskien Kalasääksentien suunniteltuja parkkipaikkoja.

Kalasääksentien varrelle on tullut voimaan uusi kaavamuutos Karakallio II https://www.espoo.fi/fi/hankkeet/karakallio-ii. Kaavamuutoksen kaavamääräyksissä määrätään , että yleiseen pysäköintiin tarkoitetut vähintään 11 autopaikkaa on tarkoitettu toteutettaviksi Kalasääksentielle kadunvarsipysäköintinä.

Terveisin
Päivi Vänttinen
Espoon kaupunki

Ilmianna |
Profiilikuvan paikka

Tyytymätön
30. kesäkuuta 2023 kello 13.32.07

Espoon kaupunki voi siis hakea kaavamuutosta uudelleen, josta kadunvarsipysäköinti poistetaan. Teidän on turha ladata käärmettä pyssyyn tämän osalta. Tulette tuhoamaan useiden ruokakuntien asumisviihtyvyyden, -terveyden ja -turvallisuuden. Torson suunitelman väkisin toteuttaminen tulee herättämään median kiinnostuksen. Alueen asukkaita on ehdottomasti kuunneltava.

Ilmianna |
Profiilikuvan paikka

Huijausta
30. kesäkuuta 2023 kello 17.50.21

Jos kaavamuutokseen on merkitty 11 kadunvarsipaikkaa toteutettavaksi, niin miten ihmeessä suunnitelmasta voidaan laskea yhteensä 18 parkkiruutua (5+5+8)? Jo se, että esitätte katastrofaalisen huonon suunnitelman, mutta yritätte myös huijata ihmisiä. Hävetkää!

Ilmianna |
Profiilikuvan paikka

Miltä sinusta tuntuisi?
30. kesäkuuta 2023 kello 21.09.24

Arvoisat Espoon kaupungin kaavasuunnitelijat. Mitäs jos laitetaan samalle kaikkien teidän kotien makuuhuoneiden ikkunan alle naapurin taloyhtiön 8 vieraspaikkaa? Ei varmaan mitään ongelmaa kuunnella auton ovien paukutusta, ihmisten elämöintiä ja hengitellä pakokaasuja.

Olikohan ihan loppuun saakka mietitty ehdotus?

Ilmianna |