Kommentoi luonnosta! Mitä hyvää tai mitä parannettavaa? Onko erityisiä näkökulmia, jotka tulisi mielestäsi huomioida? Kerro mielipiteesi.

Puhekupla 44
Keskustelu | Espoon kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista tai uskonnollista mainontaa.

Suunnitelmat löydät liitteenä painamalla tekstiosion alla olevaa "Näytä lisätiedot" -nappia.

Perustiedot

Päättynyt: 9.7.2023

Liitteet

Ilmianna

Katso muut kommentit

Kadunvarren pysäköintipaikat ongelmallisia

Profiilikuvan paikka

Karzi Nyman
3. heinäkuuta 2023 kello 11.41.54

Kst 4-8 taloissa on Kalasääksen puolella pelkkiä makuuhuoneita. Kadunvarren pysäköintipaikat ovat sikäli ongelmallisia, että varsinkin tavella em. pysäköintipaikoilta auto käynnistetään kylmänä, jolloin se on kauan paikoillaan ennen liikkeelle lähtöä. Kylmä kone tuottaa runsaasti melua ja pakokaasuja, jotka (mm. tuulen suunnasta riippuen) voivat ajautua makuuhuoneiden ilmanvaihtoaukkoihin. Alueeena Karakallio on PK-seudun edullisimmasta päästä. minkä vuoksi autokanta on keskimääräistä vanhempaa ja mm. sähköautot tulevat tänne selvästi myöhemmin muuhun PK-seutuun nähden.

Moni on valinnut Karakallion asuinpaikakseen nimenomaan runsaan luonnon ja väljän rakentamisen vuoksi, mihin sopii hyvin huonosti makuuhuoneen ikkunan alla pörisevät ja tupruttavat autot.

Ilmianna |