Kommentoi luonnosta! Mitä hyvää tai mitä parannettavaa? Onko erityisiä näkökulmia, jotka tulisi mielestäsi huomioida? Kerro mielipiteesi.

Puhekupla 44
Keskustelu | Espoon kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista tai uskonnollista mainontaa.

Suunnitelmat löydät liitteenä painamalla tekstiosion alla olevaa "Näytä lisätiedot" -nappia.

Perustiedot

Päättynyt: 9.7.2023

Liitteet

Ilmianna

Katso muut kommentit

Vastustan erittäin voimakkaasti

Profiilikuvan paikka

Kalasääksentie 8:n asukas
9. heinäkuuta 2023 kello 20.35.31

Eikös Espoon kaupunki pidä lähiluontoarvoja tärkeänä, mutta tässä suunnitelmassa niitä ei tunnuta oikein kunnioitettavan. Isojen ja vanhojen puiden (E-G talojen viereiset koivut) kaataminen on erittäin huono idea. Asuinalue on tunnettu vehreydestä ja monipuolisesta (eri ikäisestä) puustosta ja tällaiset pienetkin toimenpiteet köyhdyttävät ja nakertavat hiljalleen asuinympäristön luonnon monimuotoisuutta ja samalla asukasviihtyvyyttä.
Toisekseen kun kuivat ja kuumat jaksot yleistyvät tulevaisuudessa, joista saamme vuosittain yhä enemmän ja rajummin kokea esimerkkejä, niin tässäkin tapauksessa suurten ja vanhojen puiden arvo nousee mitä suurimmissa määrin. Ne antavat suojaa paahteelta ja tätä kautta antavat meille asukkaille helpotusta suoraan, ja välillisesti ne myös vaikuttavat alueen pienilmastoon viilentävästi, joka on meille asukkaille todella iso osa alueen viihtyvyyttä. Siinä eivät pienet uudet pensasistutukset, sekä lisää asfalttipinta-alaa auta tätä asiaa lainkaan, valitettavasti päinvastoin.

Ilmianna |