Siirry sisältöön

Kommentoi luonnosta! Mitä hyvää tai mitä parannettavaa? Onko erityisiä näkökulmia, jotka tulisi mielestäsi huomioida? Kerro mielipiteesi.

Puhekupla 11
Keskustelu | Espoon kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista tai uskonnollista mainontaa.

Suunnitelman löydät liitteenä painamalla tekstiosion alla olevaa "Näytä lisätiedot" -nappia.

Perustiedot

Päättynyt: 9.6.2023

Liitteet

Ilmianna

Katso muut kommentit

Lelut tärkeitä

Profiilikuvan paikka

Kati
30. toukokuuta 2023 kello 20.04.17

Järvitorpan puistossa on ollut aina iso kasa hiekkaleluja ja nämä ovat olleet todella suosittuja. Osa leluista olisi varmaan hyvä laittaa jo roskikseen, mutta olisi suotavaa että vanhat lelut säilytetään. Leluja kerätään aika nätisti aina leluastiaan, eivätkä lelut "roskaa" puistoa. Olemme myös käyttäneet penkkiä ja pöytää eväiden syömiseen. Uudesta suunnitelmasta näytti pöytä puuttuvan. Muutoin on ihanaa että todella suosittuun puistoon on tulossa uudistuksia. Puisto on alueellamme ainoa ja todella tärkeä monelle lapsiperheelle. Oliko "vauvakeinuja" tulossa? Jos ei, niitä olisi oltava ainakin yksi jotta pienimmätkin voivat keinua.

9. kesäkuuta 2023 kello 21.05.52. Vastaus poistettu.

9. kesäkuuta 2023 kello 21.08.37. Vastaus poistettu.

9. kesäkuuta 2023 kello 21.08.47. Vastaus poistettu.