Kommentoi luonnosta! Mitä hyvää tai mitä parannettavaa? Onko erityisiä näkökulmia, jotka tulisi mielestäsi huomioida? Kerro mielipiteesi.

Puhekupla 36
Keskustelu | Espoon kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista tai uskonnollista mainontaa.

Suunnitelmat löydät liitteenä painamalla tekstiosion alla olevaa "Näytä lisätiedot" -nappia.

Perustiedot

Päättynyt: 4.9.2023

Liitteet

Ilmianna

Katso muut kommentit

Kiertoliittymä

Profiilikuvan paikka

Lähitienoon asukas
17. elokuuta 2023 kello 7.43.28

Mietin vaan, onko suunnittelupöydässä mietitty maalaisjärjellä yhtään tätä kokonaisuutta?
Minkä ihmeen takia tuosta pitää tehdä niin massiivinen? Jos on aivan pakko alikulkuja tehdä, eikö riittäisi 2 kpl ja jättää risteyksen itäpuolen Turuntien alikulku tekemättä. Näin säästyisi luontoa ja kustannuksia, kun kallion räjäytyksiä ei tarvitsisi tehdä. Kyllä jalankulkijat ja pyöräilijät voivat koukata risteyksen länsipuolen alikulkua käyttämällä.
Aiempiin kommentteihin viitaten, olen myös ehdottomasti kiertoliittymän kannalla. Rahaa, jota ei varmaankaan liikaa ole, voi varmasti säästyä sillä ratkaisulla paljon, ja sitä tarvitaan kyllä muualla paljon enemmän. Onhan tuo toki paperilla hienon näköinen, mutta ottaisin maalaisjärjen mukaan tähän päätöksentekoon (kuten Karakallion ’täydennysrakennussuunnitelmiinkin’ ylipäätään.)

Ilmianna |