Kommentoi luonnosta! Mitä hyvää tai mitä parannettavaa? Onko erityisiä näkökulmia, jotka tulisi mielestäsi huomioida? Kerro mielipiteesi.

Puhekupla 36
Keskustelu | Espoon kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista tai uskonnollista mainontaa.

Suunnitelmat löydät liitteenä painamalla tekstiosion alla olevaa "Näytä lisätiedot" -nappia.

Perustiedot

Päättynyt: 4.9.2023

Liitteet

Ilmianna

Katso muut kommentit

Kevyt liikenne

Profiilikuvan paikka

Pena
21. elokuuta 2023 kello 20.18.41

Ihan älyvapaa idea oli purkaa toimiva kevyen liikenteen silta kauan ennen rakentamisen aloittamista. Nyt Leppävaaran suunnasta ennen ylikulkua käyttävät Nokialaiset ja koululaiset joutuvat menemään kahdet valot tai sitten pysäyttämään liikenteen nappivaloilla edellisessä ylityskohdassa. Nappivalot onkin nopeampi, joten niiden käyttö on itsellä lisääntynyt. Eli kokonaisuudessa autoliikennettä aamuruuhkassa hidastettu lisäämällä yhdet valot tällä hetkellä.

No tällä saadaan sitten vuosien päästä korjaus, kun suunnitelmat on korjattu ja pariin kertaan valitettu.

Kokonaisuutena hyvä kuitenkin, kun pääsee alikuluista polkemalla eikä tarvitse nousta pyörän selästä. Alikulkujen risteyksien turvallisuutta kuitenkin miettisin lisää. Turuntien varsi on todella suosittu väylä maantiepyörille ja heidän vauhti ei toivomalla ja paheksumalla hidastu.

Ilmianna |