Kommentoi luonnosta! Mitä hyvää tai mitä parannettavaa? Onko erityisiä näkökulmia, jotka tulisi mielestäsi huomioida? Kerro mielipiteesi.

Puhekupla 38
Keskustelu | Espoon kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista tai uskonnollista mainontaa.

Katso hankkeen esittelyvideo Youtubessa:

Perustiedot

Päättynyt: 5.10.2023
Ilmianna

Katso muut kommentit

Pysäköintijärjestelyt tulee miettiä uudestaan

Profiilikuvan paikka

Gubbe
20. syyskuuta 2023 kello 9.40.42

Miksi Yhteispelintielle ja -kujalle esitetään autopaikkoja, kun tie tulee olemaan yleisötapahtumien aikaan täysin tukossa ja aivan lähellä on mm. Esportin ja Orionin parkkipaikat? Esitän, että Honkahallille säilyy huoltoyhteys, mutta kaikki autopaikat osoitetaan jo olemassa oleville pysäköintipaikoille. Jatkoselvityksenä kaupungin tulee ottaa kantaa, miksi Urheilupuistolla ei ole yhteistä aluepysäköintiä ja voidaanko sitä kehittää esimerkiksi laajentamalla Orionin pysäköintipaikkoja kaupunkilaisten käyttöön (ja tarvittaessa rakentamalla sinne pysäköintitalo, joka tulisi erillisiä luolaratkaisuita halvemmaksi). Lisäksi harjoituskenttien ja urheiluhallien yhteisyydestä puuttuu pyöräpysäköinnille osoitetut paikat, jotka toivon lisättävän suunnitelmaan.

Ilmianna |
Profiilikuvan paikka

jpsipponen
2. lokakuuta 2023 kello 9.43.37

Samalla tavalla minunkin ensimmäinen ajatus oli, että mitenköhän tämä autoralli Tapiolan Urheiluhallille ja Honkahallille tulee käytännössä toimimaan. Ei pelkästään yleisötapahtumien aikana vaan muutenkin. Niin kaunis ajatus kuin pelkillä julkisilla hakeminen ja vieminen olisikin niin eihän se Espoossa ole lapsiperheille realismia.

Pelkkä huoltoyhteys Honkahallille ja Urheiluhallille tuskin riittää, ellei huoltoyhteyden piiriin lasketa esim 6-8 vuotiaiden lasten hakemista, ammattivalmentajien, erotuomareiden työtehtäviin liittyviä siirtymiä. No, varmaan Tapiolan Hongan, Espoon Oilersin, voimisteluseurojen väki tulee tätä heidän arkeaan kommentoimaan.

Sen verran heittäisin inputtia siihen ajatteluun kuitenkin, että nimenomaan kannattaa miettiä kuinka liikenneratkaisu optimoidaan parhaiten 5-10 minuutin odotteluja (haut ja noutamiset varten) samaan tapaan kuin lentokentällä tai Satamissa. Nämä noutajat ja viejäthän ovat se hankala pala. Jos tulee hallille pidemmäksi aikaa niin silloin on usein aikaa myös parkkeeraata kauemmaksi. Uusissa halleissa pk-seudulla on tehty hyviä, huonoja ja hyvin huonoja ratkaisuja. Yllättävän toimiva on ollut muuten uusi Pohjois-Tapiolan koulu - kaikki saatto/hakuliikenne tulee samasta suunnasta ja sivussa on taskuparkkiruutuja, joihin on helppo "sujahtaa".

Erinomainen kommentti Orionin parkkitilojen "sosialisoinnista", ehkä jopa luolaparkkien lisäksi, eikä vaan sijaan.

Kuten myös erinomainen kommentti noista pyöräpysäköinnistä. Nimenomaan pitää saada noita kiinteitä pyöräpysäköintipaikkoja, jotta ihmiset uskaltaisivat jättää pyörän pidemmäksi aikaa ja tehdä edes-takaisin väliaikaissiirtymiä (vaikka syömään Omppuun tai Ainoaan tai koulussa) metrolla.

Ilmianna |