Kommentoi luonnosta! Mitä hyvää tai mitä parannettavaa? Onko erityisiä näkökulmia, jotka tulisi mielestäsi huomioida? Kerro mielipiteesi.

Puhekupla 38
Keskustelu | Espoon kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista tai uskonnollista mainontaa.

Katso hankkeen esittelyvideo Youtubessa:

Perustiedot

Päättynyt: 5.10.2023
Ilmianna

Katso muut kommentit

Katujärjestelyiden turvallisuus kävelijöille

Profiilikuvan paikka

Gubbe
20. syyskuuta 2023 kello 9.48.00

Suunnitelmasta puuttuu erilliset kaistat pyöräilijöille ja skuuteille. Pidän turvattomana, että varsinkin massatapahtumien aikaan kävelijät joutuvat jakamaan saman tilan pyörien kanssa. Suunnitelmassa pitäisikin selvittää, miten pyöräily-yhteydet toteutuvat ja onko massatapahtumien aikaan kävely-yhteyksissä joitain pullonkauloja. Selvityksen voi tehdä nopeasti vaikka simulaatio-ohjelmalla.

Ilmianna |
Profiilikuvan paikka

JN
5. lokakuuta 2023 kello 9.15.13

Tämä on hyvä pointti. Tärkeää varmistaa toimiva kevyen liikenteen yhteys (kävely ja pyörä) myös Urheilupuiston halki pohjois-eteläsuunnassa (Honka-hallin ja Metroareenan viertä) Jousenkaaren koululle ja metroaseman itäpuolen sisäänkäynnille.

Ilmianna |