Kommentoi luonnosta! Mitä hyvää tai mitä parannettavaa? Onko erityisiä näkökulmia, jotka tulisi mielestäsi huomioida? Kerro mielipiteesi.

Puhekupla 22
Keskustelu | Espoon kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista mainontaa.

Perustiedot

Päättynyt: 16.10.2023
Ilmianna

Katso muut kommentit

"Puisto"

Profiilikuvan paikka

Asukas
2. lokakuuta 2023 kello 18.07.40

Kiertoliittymä on hyvä ajatus.

Torille tuleva parkkipaikka ihmetyttää. Alueelle kaivataan vihreyttä, ei lisää tilaa autoille.

Puiston sijainti lähellä Olarinluoman asuntolaa voi aiheuttaa sen, että päihdeongelmaiset käyttävät puistoa aktiivisesti häiriten muita käyttäjiä. Tämä on toki asia, johon ei voi kaavoituksella vaikuttaa.

Ilmianna |
Profiilikuvan paikka

Pyöreä
9. lokakuuta 2023 kello 22.01.38

Liikenneympyrä on hyvä juttu, mutta nyt se on ympyrä vain autoliikenteelle. Oikein toteutetussa ympyrässä myös pyörät ja skuutit kiertävät ympyränmuotoista rataa, nyt kaarteet ovat miten sattuu.

Ilmianna |