Kommentoi luonnosta! Mitä hyvää tai mitä parannettavaa? Onko erityisiä näkökulmia, jotka tulisi mielestäsi huomioida? Kerro mielipiteesi.

Puhekupla 7
Keskustelu | Espoon kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista tai uskonnollista mainontaa.

Perustiedot

Päättynyt: 20.10.2023

Liitteet

Ilmianna

Katso muut kommentit

Voisiko osan rinteestä säilyttää?

Profiilikuvan paikka

Pienen lapsen isä
15. lokakuuta 2023 kello 19.35.54

Niin kuin joku muukin kommenteissa mainitsi, en myöskään ymmärrä, miksi koko rinne aidataan pois. Kallion voisi toki hyvin aidata pois, mutta en näe mitään syytä aidata pois koko rinnettä. Tämä leikkipaikka erottuu hyvin joukosta, sillä suurin osa leikkipaikoista on tasaisia. Rinne on todella hyvä pienen lapsen liikkuvuuden kehittymiselle ja muutenkin tämä leikkipaikka erottuu joukosta juuri kyseisen rinteen ansiosta. Talvella tämä rinne toimii kätevänä pulkkamäkenä pienemmille. Lisäksi rinteen lisäksi säilyttäisin rinteessä olevan liukumäen. Sellaisia ei paljon lähitienoilla näe ja ainakin oma lapseni kiipeää mieluummin rinnettä kuin normaalin liukumäen rappusia ylös.

Täysin tasaisia leikkipaikkoja on liikaa ja Matinmetsän leikkipaikan kaltaisia liian vähän.

Ilmianna |