Kommentoi luonnosta! Mitä hyvää tai mitä parannettavaa? Onko erityisiä näkökulmia, jotka tulisi mielestäsi huomioida? Kerro mielipiteesi.

Puhekupla 15
Keskustelu | Espoon kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista tai uskonnollista mainontaa.

Perustiedot

Päättynyt: 15.10.2023

Liitteet

Ilmianna

Katso muut kommentit

Puistomaisuus säilytettävä

Profiilikuvan paikka

Asukas
3. lokakuuta 2023 kello 11.24.34

Tuulimäki on lähikortteleiden ainoa puistoalue, jossa on säilytetty tiheä puusto ja metsäinen ilme. Päällystettyjä polkuja ja nurmiaukeita riittää joka puolella keskustaa, metsäisiä polkuja ei.

Toivon, että hiekkapolut säilyvät ja puustoa ei harvenneta. Lasten leikkipuistoon toivoisin valittaviksi värejä ja materiaaleja, jotka sulautuvat ympäristöön.

Ilmianna |
Profiilikuvan paikka

Toinen asukas
4. lokakuuta 2023 kello 9.43.05

Komppaan tätä. On ensiarvoisen tärkeää säilyttää alueen metsäisyys. Lähiluonto on olennainen viihtyisyys- ja terveystekijä lapsiperheille ja muillekin asukkaille. Leikkipuistoja löytyy lähialueilta, mutta kovin montaa metsäseikkailupaikkaa ei.

Myös tulevan leikkipaikan alueelle täytyy jättää puita. Tapiolassakin on liian monta leikkipuistoa, jossa ei kuumana kesänä löydä varjoa.

Ilmianna |