Kommentoi luonnosta! Mitä hyvää tai mitä parannettavaa? Onko erityisiä näkökulmia, jotka tulisi mielestäsi huomioida? Kerro mielipiteesi.

Puhekupla 38
Keskustelu | Espoon kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista tai uskonnollista mainontaa.

Suunnitelmat löydät liitteenä painamalla tekstiosion alla olevaa "Näytä lisätiedot" -nappia.

Ilmianna

Katso muut kommentit

Bussit kulkemaan lyhyttä pätkää?

Profiilikuvan paikka

Ihmettelijä
6. marraskuuta 2023 kello 16.53.21

Tuntuu aivan hullulta ajatukselta, että lyhyehkö tie tehtäisiin busseille sopivaksi. Mikäköhän koira tässä kohtaa on haudattuna…

Ilmianna |
Profiilikuvan paikka

Peik Salonen / Espoon kaupunki
7. marraskuuta 2023 kello 9.17.20

Hei,
Miilukorpi II asemakaava toteutuessaan mahdollistaa noin 1100 uuden asukkaan alueelle. Katusuunnitelmassa on huomioitu bussiliikenteen liikennöinnin tarpeet.

Ilmianna |
Profiilikuvan paikka

Ansku
11. marraskuuta 2023 kello 10.15.05

Espoon kaupunki huononsi jo bussiyhteyksiä merkittävästi muutama vuosi sitten lopettamalla suoran yhteyden leppävaaraan ja pakottamalla kaikki bussiyhteydellä espoon keskukseen. Ihan hullua, että nyt 1100 uuden asukkaan vuoksi tänne tulisikin bussiliikenne, joka on sitäpaitsi ihan liian raskas tuonne pienelle tienpätkälle. Käyttäkööt nämä uudetkin asukkaat HSL nykyisiä bussilinjoja samalla tavoin kuin muutkin lähialueella esim. pitkäniityntiellä ja metsälammentiellä asuvat

Ilmianna |
Profiilikuvan paikka

VOKkia pukkaa
11. marraskuuta 2023 kello 17.10.22

Onkohan tässä taas nimeltämainitsematon ravan heppu Kauniaisista taas suunnitellut jotain vastaanottokeskuksen tynkää asuintaloihin kuten Ylämyllyntiellä? Tai kenties alkoholistihoitolaa tai nistien piikinvaihtopistettä ? Luotto kaavamerkintöihin on alueella tällä hetkellä pyöreä nolla kun rava voi kävellä kaavoittajien yli niin halutessaan mielivaltaisesti!

Busseja tarvitaan tätä hämäräporukkaa kuljettamaan? Onkohan toivo ja luona mukana juonessa - taas ja kirjekuoret liikkuu?

Ilmianna |