Kommentoi luonnosta! Mitä hyvää tai mitä parannettavaa? Onko erityisiä näkökulmia, jotka tulisi mielestäsi huomioida? Kerro mielipiteesi.

Puhekupla 11
Keskustelu | Espoon kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista tai uskonnollista mainontaa.

Suunnitelmat löydät liitteenä painamalla tekstiosion alla olevaa "Näytä lisätiedot" -nappia.

Perustiedot

Päättynyt: 27.11.2023

Liitteet

Ilmianna

Katso muut kommentit

Kehä II jatkosta päättäminen

Profiilikuvan paikka

Anonyymi
13. marraskuuta 2023 kello 9.57.01

Kommenttini ei liity mitenkään tähän yksittäiseen katuun vaan sen lähialueeseen ja isojen kaupunkikeskusten väliseen kulkuyhteyksiin. Toivoisin, että kaupunki ryhtyy selvittämään Karakallion ja Myyrmäen välistä katuyhteyttä, johon aikaisemmin on ollut myös Kehä II -varaus. Varausta ei tule toteuttaa moottoritienä, vaan matalanopeuksisena katuyhteytenä, jolloin se olisi turvallinen ja melusaasteeltaan vähäinen. Samalla Hämeenkyläntien ja Rastaalantien liikennettä voisi ohjata uudelle kadulle ja tehdä pientaloalueesta entistä viihtyisempää.

Ilmianna |
Profiilikuvan paikka

@tanttni
13. marraskuuta 2023 kello 11.06.56

Kiitos ehdotuksestanne

Tässä kommentoidaan ainoastaan Yölinnuntien katusuunnitelmaluonnosta. Muista ehdotuksista voi laittaa palautetta Espoon kaupungin palautejärjestelmään

https://easiointi.espoo.fi/eFeedback/fi

Terveisin Niina
Espoon kaupunki

Ilmianna |