Uusi organisaatio

Organisaation voi perustaa joko rekisteröitymisen yhteydessä tai ”Organisaatiot” -sivulta löytyvän ”Uusi organisaatio”-toiminnon kautta.

Aukeavan lomakkeen oikeassa yläkulmassa olevasta ”Luo kieliversio”-painikkeesta, voit valita haluamasi kieliversiot. Voit luoda organisaatiosivun suomeksi, ruotsiksi tai molemmilla kielillä. Organisaatiota perustettaessa kysytään seuraavat tiedot:

Organisaation tyyppi

Organisaation tyyppi voi olla ”Julkishallinto”, ”Järjestö” tai ”Muu”. Tyyppi on pakollinen tieto.

Nimi

Tähän kenttään syötetään organisaation nimi. Nimi näytetään esimerkiksi organisaatiosivulla ja organisaatiolistauksessa. Palveluun tulee syöttää organisaation virallinen nimi.

Kuvaus

Organisaation sivulla näytettävä teksti, joka voi olla yleistä tietoa toiminnasta ja yhteystiedot. Tähän voi liittää myös kuvia ja linkkejä.

Kunnat

Kuntalistaan luetellaan kunnat, joiden alueella organisaatio toimii. Kenttä jätetään tyhjäksi, mikäli organisaatio on valtakunnallinen.

Yhteyshenkilö

Organisaation yhteyshenkilöt luetellaan ”Yhteyshenkilöt” -kenttään. Oletuksena kentässä on jo valmiina organisaatiota perustavan käyttäjän käyttäjätunnus. Muita yhteyshenkilöitä voi lisätä tarpeellisen määrän.

Hyväksyminen

Tiedot tallentuvat ”Luo organisaatio” -painikkeella ja tämän jälkeen organisaatio menee palvelun ylläpidon hyväksyttäväksi. Vasta hyväksymisen jälkeen organisaatio tulee julkisesti näkyviin.

Organisaatiosivu

Organisaation kuva tallennetaan organisaatiosivun kautta. Uuden organisaation perustamisen jälkeen organisaatiolla on oletuskuva, jonka yhteydestä löytyy kuvan tallennustoiminto. Toiminto avautuu kynäikonia klikkaamalla. Kuva valitaan omalta työasemalta ”Selaa” -painiketta painamalla. Suositeltavat kuvan tiedostomuodot ovat .jpg ja .png. Suositeltava kuvakoko on 220 x 220 pikseliä.

Organisaation kuvausta ja yhteyshenkilöitä voi muokata myöhemminkin organisaatiosivun kautta.