Siirry sisältöön

Osa Otakantaa.fi-palvelun toiminnallisuuksista, kuten haku, on otettu pois käytöstä. Tällä pyritään ehkäisemään palvelun mahdollista hidastumista hallituksen koronarajoitusten purkamissuunnitelman kommentointikierroksesta johtuen. Mikäli kommentointi ruuhkautuu, osallistujia pyydetään yrittämään myöhemmin uudelleen. Pääset kommentoimaan täältä: /fi/hankkeet/595/osallistuminen/1065/kysely/.

RSS ja Widget

Widget- ja RSS-toimintojen avulla hankkeita voidaan esittää muissa verkkopalveluissa.

Widget ja RSS -syötteet suodatetuista hankkeista

Widget luodaan käytetyistä hakuehdoista ja siinä näytetään hakuehtojen mukaisesti aina uusimmat hankkeet.

Ensin tulee hakulomakkeella valita halutut hakuehdot, esimerkiksi tietty organisaatio, kunta tai aihe. Tämän jälkeen klikataan RSS- tai Widget-painiketta.

Widget-painike avaa lomakkeen, josta voi vielä säätää näytettävien hankkeiden määrän. Alle muodostuu koodinpätkä, jonka voi sijoittaa haluttuun paikkaan. Widgetin kieli määräytyy valitun käyttöliittymäkielen mukaan (suomi tai ruotsi). 

RSS-syötteen osoite on nyt hyödynnettävissä toisessa verkkopalvelussa tai uutistenlukijassa.

Widget yksittäisestä hankkeesta

Widgettiin listataan viimeisimmät keskusteluihin tulleet kommentit.

Yksittäisen hankkeen Widget-toiminto löytyy ko. hankkeen alalaidasta. Widget-painike avaa lomakkeen, josta voi vielä säätää näytettävien kommenttien määrän. Alle muodostuu koodinpätkä, jonka voi sijoittaa haluttuun paikkaan. Widgetin kieli määräytyy valitun käyttöliittymäkielen mukaan (suomi tai ruotsi).