Omat tiedot

Julkisessa profiilissa näkyvät käyttäjänimi, kuva ja kyseisen käyttäjän hankkeet. Oman sivun kautta voit hallita käyttäjätietojasi ja seurata sinua kiinnostavia hankkeita.

Yhteenveto

Ensimmäisellä välilehdellä näkyy profiilikuva, tilastotietoja toiminnastasi palvelussa, organisaatiot, joita edustat, seuraamasi aiheet, organisaatiot ja kunnat sekä listaus omista ja seuraamistasi hankkeista sekä hankkeista, joihin olet osallistunut.

Viestit

Viestit-välilehdeltä löytyy listaus saamistasi viesteistä. Listaukseen voi valita näkyviin saapuneet tai lähetetyt viestit. Uuden viestin voi kirjoittaa ”Uusi viesti” -painiketta klikkaamalla. Tavalliset käyttäjät voivat lähettää viestejä vain yhteyshenkilöille ja moderaattoreille.

Omat tiedot ja asetukset

Oman käyttäjäprofiilin tietoja voi muokata ”Omat tiedot ja asetukset” -välilehden kautta. Uuden profiilikuvan pääsee vaihtamaan klikkaamalla kuvan alta klikkaamalla ”Vaihda”. Kuvan voi valita omalta tietokoneelta tai kännykästä. Profiilikuvan suositeltava koko on 220 x 220 pikseliä. Profiilikuvan voi myös poistaa kokonaan.

Organisaatioita, kuntia ja aiheita voi lisätä seurantaan ”Muokkaa” -painikkeiden kautta.

Käyttäjätunnukseen liittyviä tietoja pääsee muokkaamaan painamalla ”Omat tiedot” -otsikon vierestä ”Muokkaa tietoja”-painikkeella. Muutokset tallennetaan ”Tallenna” -painikkeella.

Käyttäjätunnuksen Facebook-liitosta voi myös hallita ”Omat tiedot ja asetukset” -sivun kautta. Käyttäjätunnuksen voi liittää Facebook-tiliin ”Yhdistä Facebook-tiliin” -painikkeella. Liitoksen voi poistaa valitsemalla ”Poista Facebook-tilin yhdistys”.

Salasanan vaihtaminen

Salasana vaihdetaan ”Vaihda salasana” -välilehdeltä. Lomakkeelle syötetään ensin nykyinen salasana ja uusi salasana kahteen kertaan. Muutos tallennetaan ”Tallenna” -painikkeella.