Gå till innehållet

Kommentoi suunnitelmaa! Mitä hyvää tai mitä parannettavaa? Onko erityisiä näkökulmia, jotka tulisi mielestäsi huomioida? Kerro mielipiteesi.

Pratbubbla 16
Diskussion | Espoon kaupunki
Diskussionen har avslutats

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista tai uskonnollista mainontaa.

Basuppgifter

Avslutat: 15.7.2022

Bilagor

  • Inga bilagor
Gör en anmälan

Padel

Plats för profilbild

Pete75
27. juni 2022 klockan 17.27.12

Padelkenttä olisi kiva saada. Kenttä pysyisi hyvässä kunnossa, jos sitä voisi vuokrata jollain pienellä euromäärällä.


Koripallokentän turva-alueet

Plats för profilbild

Koris
27. juni 2022 klockan 20.31.58

Koripallokentän laajennus kv-mittoihin on hyvä juttu. Samalla tulisi huomioida että nuuhin kuuluu myös rajojen ulkopuolista aluetta eli heti kentän ulkopuolella ei saisi olla vaarallisia rakenteita ( aita, kanttikivi tms.) toinen ulkopuolinen tekijä on maa-aine kentän lähistöllä eli hiekka, multa ja muu maa aines tulee helposti kentälle sateiden kulkijoiden ja muiden myötä tämä tulisi estää riittävän laajalla kentän ulkopuolisella päällysteellä ja oikeilla kallistuksilla.
Jos kentästä koitetaan tehdä tasainen se johtaa usein siihen että parin vuoden kuluttua kentälle alkaa muodostua lätäkköjä sateella. Tän voi välttää jos kentälle tehdään hyvin pieni ( sentti, kaksi) kallistus reunoja kohti ja sieltä edelleen hyvä viemäröinti.


Ulkokuntosali ja puistojumppa

Plats för profilbild

Pircco
28. juni 2022 klockan 11.50.00

Uusi riittävän iso ulkokuntosali tarpeen, samoin alue n. 40-50 hlön puistojumpalle. Hienoa, että aluetta uudistetaan. Älkää unohtako kävelijöitä ja lenkkeilijöitä - myöskään talvella.Parkkipaikat loppuu jo nyt

Plats för profilbild

Stasny
29. juni 2022 klockan 21.05.54

Lisää tulee hienoja liikuntapaikkoja sekä ajanviettopaikkoja, mutta nykyiselläänkään ei ole riittävästi parkkipaikkoja - muistakaa tehdä myös parkkipaikkoja lisää.


Tenniskentät

Plats för profilbild

Roger
29. juni 2022 klockan 22.43.20

Kannattaa kiinnittää huomiota helppohoitoisuuteen peliominaisuuksista tinkimättä. Meilahden liikuntakeskuksesta referenssiä kovista ulkokentistä.


Koripallo ja padel

Plats för profilbild

Noora
30. juni 2022 klockan 17.05.23

Nykyinen yksi ainoa koripallokenttä on aina täynnä. Toiselle kentälle olisi varmasti kysyntää. Myös padel todella suosittua nykyään ja luulisi pienen koon ansiosta mahtuvan mukaan suunnitelmaan


Pump track

Plats för profilbild

Sami
30. juni 2022 klockan 18.19.47

Pump trackiä olen useamman vuoden ajan yrittänyt ehdottaa Leppävaaran urheilupuistoon. Se täydentäisi hienosti myös skeittiparkkia palveluna. Pump trackiä voivat käyttää pyöräilijöiden lisäksi skeittaajat ja scoottaajat. Hyvä esimerkki tästä löytyy mm. Savelasta. Pump track ei tarvitse kovin suurta aluetta, ei vaadi suuria huoltotoimenpiteitä ja on erittäin suosittu em. ryhmien keskuudessa. Savelan Pump Trackin käyttöaste on todella korkea ja näin ollen hyvä ja perusteltu investointi

Plats för profilbild

Pavel
11. juli 2022 klockan 15.40.49

Agree. There's a jump spot in the area (perhaps unsanctioned?), but it's not the same as a pump track, esp. a legal one.


Piknik-alue ja koirapuisto

Plats för profilbild

Outdoorsy
30. juni 2022 klockan 19.58.53

Toivoisin kansituoleja, telineellisiä riippumattoja, olki- tms.katoksia (palapa) pöytäryhmien lisäksi piknikalueelle. Lisäksi vapaata ruohoaluetta vilteille. Kaipaisin myös koirapuistoa alueelle.


Leppävaarasta paras ja monipuolisin urheilupuisto

Plats för profilbild

Rullis
30. juni 2022 klockan 22.05.24

Alueella voisi olla myös
- rullakiekkokenttä
- frisbeegolf
- perinteinen minigolf
- pump track


Pysäköinti

Plats för profilbild

Liikkuja
5. juli 2022 klockan 14.47.14

Alueen lähelle tarvitaan riittävästi pysäköintipaikkoja. Myös polkupyörille ja sähköpotkulaudoille pitää olla riittävästi tilaa, jotta niitä ei jätetä kulkuväylille.


Ulkoilupuiston suunnitelmat

Plats för profilbild

Päivi
10. juli 2022 klockan 20.57.37

Hienoa, että aluetta kehitetään!

Toivon, että hiihtomahdollisuudet pysyy loistavina jatkossakin, eivätkä ainakaan supistu. Toivottavasti kuusiaita saa olla stadionin suojana. Se antaa talvisin kivasti tuulensuojaa.

Toivottavasti parkkialueiden riittävyys huomioidaan, alueen vetovoimaisuus ja kävijämäärä tulee kasvamaan uuden hallin ja muidenkin uudistusten myötä merkittävästi.

Voisiko piknik-alueella olla grillauspaikkoja ja riippumattoja kuten esimerkiksi Teurastamolla Kalasatamassa?


Barbecues

Plats för profilbild

Pavel
11. juli 2022 klockan 15.55.48

In addition to a pump track and other suggestions, a few public grilling / picnic places would be nice to have.

I'm not a motorist myself to empathize deeply about lack of parking spaces, but if it makes more people enjoy the space, why not -- as long as new lots are still constructively safe for others.


Tennis, katukoris ja ulkosali

Plats för profilbild

jumppamaikka
12. juli 2022 klockan 12.07.31

Hyvältä näyttää suunnitelmat. Käyttäjänä ja liikunnanopettajana toivoisin alueelle vielä,
- lyöntiseinää tennikseen, kuten esim. Larun urheilupuistossa tai Talin tenniskeskuksessa.
- katukoriskoreja olisi hyvä olla nykyisen koriskentän lisäksi. Koriskenttä on suosittu ja usein ruuhkainen. Yksittäisiä koreja lisää ympäristöön.
- ulkokuntosalin / liikunnallisen esteradan yhteyteen paljon erikorkeuksilla olevia tankoja kehonpainoharjoitteluun' ja parkour henkiseen toimintaan. Maahan valmiiksi maalattuja askeltikkaita yms.

Aikaisemmin mainitut rullakiekko, pump track ja frisbeegolf olisivat myös mahtavia lisäyksiä urheilupuiston tarjontaan.


Leppävaaran urheilupuistosuunnitelma

Plats för profilbild

Ikiliikkuja
12. juli 2022 klockan 20.22.55

Hyvä, että liikuntapuistoa kehitetään.

Alue on ylivirikkeinen, meluinen (kaikuu), tuulinen, paahteinen ja valumavedet eivät imeydy riittävästi rankkasateiden jälkeen. Näitä ongelmia ei ole huomioitu suunnitelmassa riittävästi. Pitäisi huomioida nyt rakenteissa. Korjaaminen on kallista ja kenties liki mahdotonta. Lisää kasvillisuutta etenkin havupuita toivon. Pelkästään yksi kuusiaita ei riitä.

Puistojumppa-alueen on oltava suojassa paahtavalta auringolta.
Piknik-aluetta en tänne laittaisi. Se on täynnä roskia, huumeruiskuja jne. Nähty on. Alue on pieni ja sen toivoisin käytettävän liikuntaan. Uusi ulkokuntosali tulee tarpeeseen. Kiitos!