Gå till innehållet

Mitkä toimijat ovat edesauttaneet työllistymistäsi?

Pratbubbla 3
Diskussion | Kainuun liitto
Diskussionen har avslutats

Kainuussa työllistymistä edistäviä tahoja ovat muun muassa TE-toimisto, kunnat, järjestöt ja yhdistykset, yritykset sekä työllisyyshankkeet.Jos olet ollut työnhakijana, mitkä tahot ovat edesauttaneet työllistymistäsi?

Basuppgifter

Avslutat: 30.6.2017

Bilagor

  • Inga bilagor
Ilmianna

AVO palvelut

Plats för profilbild

Smöggis
18. februari 2017 klockan 9.41.25

Ammatinvalintapsykologin palvelut ovat ainoat jotka ovat ohjanneet minua eteenpäin työelämässä ja saaneet hakeutumaan koulutukseen. AVO:n toimintaa kannattaa siis tukea ja sen käyttöä kannustaa työttömien ohjaamisessa.


TYPin palvelut

Plats för profilbild

aurinkoinen
18. februari 2017 klockan 12.20.28

Olin vuoden verran Typin, eli Työvoimanpalvelukeskuksen asiakkaana ja sain sieltä kokonaisvaltaista tukea työllistymiseeni ja elämäntilanteeseeni. Pääsin sitä kautta palkkatukityöhön työllistämishankkeeseen. Enemmän tulisi tukea ihmistä kokonaisvaltaisesti, ei pelkästään työnhaussa. Useiden toimijoiden tulisi tehdä enemmän yhteistyötä työttömän tukemisessa.


Työkkärin psykologi

Plats för profilbild

Ammatinvaihtaja
22. februari 2017 klockan 20.22.44

Olen joutunut kahdesti kouluttautumaan uusiksi (toinen kerta huonosti työllistävä ala ja toisen kerran terveyssyistä) ja molemmilla kerroilla olen saanut korvaamattoman tuen ammatinvalinnan psykologilta. Osasi kannustaa ja uskoi minuun, ja ainoa joka kysyi mitä minä haluan ja ajattelen. Myös parikymppinen tyttäreni sai samalta ammatti-ihmiselta uutta suuntaa työelämäänsä ja ennen kaikkea uskoa itseensä ja paljon vinkkejä työpaikan hakemiseen