Gå till innehållet

Ehdotus vuoden 2019 nuorisotekopalkinnon saajaksi

Pratbubbla 8
Diskussion | Rovaniemen kaupungin nuorisopalvelut
Diskussionen har avslutats

Basuppgifter

Avslutat: 6.8.2019

Bilagor

  • Inga bilagor
Ilmianna

Ohjaamo

Plats för profilbild

Jade
6. maj 2019 klockan 10.36.58

Nuorten Ohjaamo ansaitsee palkinnon nuorten työllistymistä edistävästä työstä


Lapin ylioppilasteatterin Aika hauska masennusnäytelmä

Plats för profilbild

Kiitollinen katsoja
6. maj 2019 klockan 12.38.33

Tärkeä aihe jota lähestyttiin rohkeasti huumorilla. Hieno toteutus ja sai liikuttumaan ja katsomaan tarkemmin ja lempeämmin omia ongelmia. Uskon, että tämän nähneistä moni muukin nuori ja miksei vanhempikin on itse saanut uskallusta hakea apua vaikeuksiinsa. Jotenkin merkittävämpi teos kuin ehkä kaupungissamme tajuttiinkaan. Toivottavasti esitetään lisää! Ansaitsee ehdottomasti kiitosta.


Hyvinvoinnin vuosikello

Plats för profilbild

Ope vaan
6. maj 2019 klockan 17.24.13

Hyvinvoinnin vuosikello, joka otettiin käyttöön kaupungin kouluissa. Laaja-alaista ja pitkäkestoista peruskouluikäisten nuorten hyvinvoinnin tukemista!


Yläkemijoen alueen nuorisotilan puolustajat

Plats för profilbild

Kylien nuorten ystävä
3. juni 2019 klockan 15.29.13

Yläkemijoen nuorisotila oltiin siirtämässä koululle, missä ei ole tilaa edes jo siellä nyt toimiville palveluille. Yläkemijokiset nuoret ja aikuiset eivät hyväksyneet virkamiesten päätöstä, vaan lähtivät yhdessä nuorten kanssa taistelemaan entisten tilojen puolesta. Tämä taistelu on nostanut esille kyläalueeella tehtävän nuorisotyön tärkeyden alueen asukkaille ja ennen kaikkea nuorille. Palkinto tulee jakaa aktiivisille nuorille, nuorisotyöntekijälle sekä aikuisille, jotka ovat olleet nuorten tukena tässä kamppailussa. Toivottavasti nuoret ja asukkaat osallistetaan jatkossa tilan ideointiin, suunnitteluun, toteuttamiseen ja koko prosessin arviointiin, jotta vastaavalta sähläykseltä vältytään.

Plats för profilbild

Jussi
5. augusti 2019 klockan 13.56.03

Annan ääneni Yläkemijoen nuorisolle aktiivisesta työstä nuorisotilojen säilyttämisen ennallaan puolesta. Toivottavasti nuorisotoimi jatkossa kuuntelee paremmin asiakkaitaan ja kaupunki yleisesti kunnioittaisi kylien asukkaita.

Visa fler svar

Yläkemijoen nuoret

Plats för profilbild

Iiris
6. augusti 2019 klockan 15.44.22

Yläkemijoen nuoret ansaitsevat palkinnon oman nuorisollansa puolustamisesta!