Gå till innehållet

Tanssi mun kaa - matalan kynnyksen kaupunkitanssit

Pratbubbla 1
24.5.2019

Tanssi mun kaa -kaupunkitanssit tarjoaa kymmenen matalan kynnyksen ilmaista tanssituntia kaikille kaupunkilaisille. Projektissa toteutuu kesäaikaan (touko-elokuu) kymmenen eri tanssituntia yhteensä kuudesta eri tanssilajista. Tunnit pidetään eri puolilla Oulua. Yksi kerta on suunnattu erityisryhmille (liikuntarajoitteiset).


Tanssi mun kaa -hankkeen tarkoituksena on kaupunkielämän elävöittäminen kaupungin eri asuinalueilla, joilla tanssia ei tavallisesti tarjota. (Esim. Hiukkavaara, Metsokangas, yms.) Tarjolla on monipuolisia tanssilajeja flamencosta salsaan, kansantanssista itämaiseen tanssiin. Hankkeen tavoitteena on lisätä tanssin alan toimijoiden yhteistyötä sekä verkostoitumista. Hanke tarjoaa kansalaisille mahdollisuuden kokoontua yhteen, lisätä sosiaalista hyvinvointiaan ja edistää asuinaalueen yhteisöllisyyttä tanssin avulla. Tunnit pidetään asuinalueen kouluilla, jotka kesäaikoina ovat vajaakäytössä. Hyvän ilman sattuessa tanssimme ulkona. Tanssituokioihin voivat osallistua niin lapset, aikuiset kuin vanhuksetkin. Myös liikuntarajoitteisille on suunnitteella oma tanssituokionsa.

Hankkeen taustaorganisaationa toimii Oulun flamencoyhdistys Palo Nuevo yhdessä Luovien Innoittajien kanssa. 

Projektin kokonaisbudjetti on 3008 euroa. Tilavuokrat: 378e. Opetus: 1380e. Markkinointi: 850e. Äänentoisto: 400e.

Tarkoituksena on laajentaa toimintaa kokeiluvuoden jälkeen mm. talvella tapahtuviin tanssin ja kulttuurin alan osallistaviin festivaaleihin. 


Basuppgifter

Publicerad: 24.5.2019

Ägare:
Teman:
  • #kultur och fritid
Kommuner:
  • Uleåborg

Bilagor

  • Inga bilagor
Ilmianna