Gå till innehållet

Ideoita Anttolan kehittämiseen

Frågetecken 1
Enkät | Mikkelin kaupunki
Enkäten har avslutats

Anttolan aluejohtokunta pyytää kehittämisideoita! Miten Anttolaa pitäisi kehittää, jotta nykyiset viihtyisivät jatkossakin Anttolassa sekä houkuttelisi lisää asukkaita ja muitakin. Idea, joka lisäisi Anttolan vetovoimaa ja viihtyisyyttä?

Kerro kehittämisideasi hyvien perustelujen kera. Toteuttamiskelopisesta ideasta myönnetään aloitepalkkio (muista siis jättää myös omat yhteystietosi).
Valinta tehdään myös vuoden 2019 lopussa.
Painoarvoa toteuttamiskelpoiseen ideaan tuo vielä se, jos kehittämisidea sisältäisi kuinka kyseinen idea olisi mahdollista toteuttaa. rahoitus, mahdolliset toteuttajat ja toimijat, löytyykö talkoolaisia/muita tekijöitä jne.

Basuppgifter

Avslutat: 31.10.2019

Bilagor

  • Inga bilagor
Ilmianna

De obligatoriska frågorna i enkäten är markerade med en asterisk (*).

Detta fält måste fyllas i.
Svar
  • Liikuntamahdollisuuksia tulisi mielestäni kehittää Anttolassa. Uusi liikuntasali valmistuu ja sillä tulisi olla paljon käyttöä. Ehdotankin, että liikuntasaliin hankittaisi kiipeilyseinä. Tämä palvelisi niin koululaisia kuin anttolalaisia ilta/viikonloppuisin. Rahoituksesta minulla ei ole ideaa, mutta liikunnan lisäämiseen luulisi löytyvän kanavia rahoituksen löytymiseen. Lisäksi anttolaan tarvittaisi muitakin "uusia" liikuntamuotoja. Lasten ja nuorten on haasteellista lähteä julkisilla koulupäviän jälkeen Mikkelin keskustaan. ja kuinka käy, jos/kun maksuton walttikortti toiminta lakkaa? Olen itse järjestellyt nyt alkuvuodelle naisten kamppailulajia anttolaan, mutta olisi toivottavaa, että saataisi muitakin liikuntamuotoja. Liikuntamuodoista voisi jonkinlainen kartoitus olla paikallaan, jotta selviäisi mitkä lajit saisivat kannatusta. Joku ns. esittely viikonloppu voisi olla paikallaan.

Svar
  • Inga svar