Gå till innehållet

Verotuesta hyötyvät yrityksen julkiseen rekisteriin

Pratbubbla 0
26.8.2019

Kotitalousvähennys on suora verotuki yrityksille. Tästä syystä on erityisen tärkeää saada suoraa verotukea saavat yrityksen näkyviin julkiseen rekisteriin. Ei ole täysin yhdentekevää mitkä yritykset verotuesta hyötyvät. Julkaisemalla kotitalousvähennyksen verotuesta hyötyvät yrityksen julkisessa rekisterissä voidaan valvoa verotuen kohdentumista oikealla tavalla. Kotitalousvähennyksen kasvava suosio lisää harmaan talouden toimijoiden kiinnostusta hyödyntää tätä verotukea.


Kotitalousvähennys on erittäin suosittu verovähennys suomalaisten veronmaksajien keskuudessa. Vuonna 2018 yli 440 000 suomalaista ilmoitti kotitalousvähennyksen alaisia töitä verotuksessaan. Verotuen helpon saatavuuden johdosta osa yrityksistä markkinoin näkyvästi kotitalousvähennyksen hyödyntämistä, kun palveluita ostaa heiltä. Painostavasta ja hyvän markkinointitavan vastaisesta toiminnasta on kirjoitettu useita otsikoita. Valitettavasti edellä mainittu markkinointitapa kohdistuu usein ikäihmisiin. 

Kotitalousvähennys on verotuki ei yrityslaina, joten ei ole täysin yhdentekevää miten sitä käytetään ja mitkä yrityksen siitä hyötyvät. Nykyistä huomattavasti avoimempi käytäntö on täysin perusteltu. Tällä tavalla voidaan seurata minkä kokoiset yrityksen hyötyvät tästä veroedusta.


Basuppgifter

Publicerad: 26.8.2019

Ägare:
Teman:
  • #ekonomi
Kommuner:

Bilagor

  • Inga bilagor
  • 24.9.2019 kl 15.49 @Admin modererade innehållet: Linkki poistettu kaupallisen sisällön takia.
Ilmianna