Gå till innehållet

Kerro mielipiteesi kaavaluonnosvaihtoehdoista

Pratbubbla 9
Diskussion | Iisalmen kaupunki
Diskussionen har avslutats

Asemakaavan muutoksen sisältö noudattelee voimassa olevaa yleiskaavaa, jossa alue on osoitettu kehitettäväksi asuntoalueeksi.

Basuppgifter

Avslutat: 3.4.2020

Bilagor

  • Inga bilagor
Ilmianna

Vaihtoehdot

Plats för profilbild

Kangas
24. mars 2020 klockan 19.03.43

Hyvä että homeiset rakennukset puretaan. 1 vaihtoehdossa viheraluetta voisivat käyttää muutkin, kun se rajautuu karjalankatuun, mutta 2 vaihtoehdossa viheralue tulee vain rakennusten asukkaiden käyttöön. Jos siihen on siis tarkoitus jotain lähiliikunta juttuja, niin 1 parempi.
Toivottavasti rakentamisessa toteutuisi senioreille suunniteltua asumista, jossa yhteisöllisyyteen, esteettömyyteen ja mm. Piha-alueen puuhiin löytyisi tilaa.

Plats för profilbild

Kangas
25. mars 2020 klockan 9.01.15

Kiitos kommentistasi. Hienoa, että löysit tämään kanavan käydä keskustelua. Kaavoittajan tavoitteena on ollut luoda mahdollisuus kehittää uusia asumisen vaihtoehtoja esimerkiksi ikäihmisille.

Kaavoittajat, Iisalmi


Versio 1.

Plats för profilbild

Minna
24. mars 2020 klockan 19.12.34

Versio 1. Parempi, koska virkistys alue isompi ja kaavakin yhdenmukaisempi alueen muun kaavan kanssa

Plats för profilbild

@Iisalmen_kaavoitus
25. mars 2020 klockan 8.56.21

Hei Minna,
Kiitos kommentistasi. Hienoa, että löysit tämän kanavan käydä keskustelua.

Kaavoittajat, Iisalmi


Keskustelu

Plats för profilbild

Iisalmi, kaavoittajat
25. mars 2020 klockan 9.37.47

Hei,

Nyt näiden keskustelujen pitäisi näkyä välittömästi täällä otakantaa sivuilla. Poistimme moderoinnin, jotta keskustelu olisi reaaliaikaista.

Plats för profilbild

Kangas
31. mars 2020 klockan 23.44.47

Iisalmi, kaavoittajat skrivet av:

Olemme saaneet kaksi mielenkiintoista keskustelun aloitusta ja mielipidettä. Meillä oli moderointi päällä, joten ne eivät vielä näy tässä sivulla, mutta tulevat näkyviin, kun sivun ylläpitäjä on ne moderoinut. Nyt moderointi on pois päältä ja keskustelu näkyy kanavalla reaaliaikaisesti.

Kauankohan siinä menee? Ei ainakaan aiemmin lähetetyt ideat vielä näy ja kohta päättyy keskysteluaika..

Visa fler svar

Tehdään yhdessä Iisalmi

Plats för profilbild

Iisalmi, elämää näkyväksi
31. mars 2020 klockan 15.44.20

Kaavaluonnosvaihtoehdot tukevat nykyistä rakennusurakointia. Koen vahvasti tämän luonnoksen tukevan Kunnan rahallista arvoa eikä maisemointia ja merkittävien rakennuksien arvoa. Mielestäni hanke ja luonnosvaihtoehdot sekä uusi asemakaava vaativat laajan kuntalaisten mielipiteen ja näkyvyyden ennen päätöksen tekemistä.
Oletteko tiedostaneet minkälaisen katukuvan Iisalmelaiset haluavat luoda? Iisalmelaiset ja lähikuntamme osaksi toteuttamaan tätä luomis- ja ideointi työtä. En kannata tämänhetkistä kaavaluonnosvaihtoehtoa.

Plats för profilbild

@Iisalmen_kaavoitus
31. mars 2020 klockan 15.58.21

Vuorovaikutusta on käyty Osallistumis- ja arviointisuunnitelman esittelyvaiheessa yleisötilaisuudessa. Kaupunkilaiset ideoivat aluetta avoimessa tilaisuudessa, joka oli kulttuurikeskuksessa. Nyt ovat teknisen lautakunnan esille asettamat kaavaluonnokset nähtävillä ja kaikki mielipiteet ovat arvokkaita. Juuri tässä vaiheessa on tarpeellista ottaa kantaa kaavaan.

Siksi olemmekin halunneet järjestää mahdollisuuden ottaa kantaa täällä otakantaa-kanavalla ja tiedotamme mahdollisuudesta myös Iisalmen kaupungin nettisivuilla sekä facebookissa.

Kaavoittajat, Iisalmi