Gå till innehållet

Koivistonlammin uimaranta - ideat, ehdotukset, toiveet

Pratbubbla 17
Diskussion | Humppilan kunta
Diskussionen har avslutats

Basuppgifter

Avslutat: 12.4.2020

Bilagor

  • Inga bilagor
Ilmianna

Kioski

Plats för profilbild

Kuntalainen
27. mars 2020 klockan 9.43.21

Joku pieni kioski pystyyn, kenties työllistetään siihen joku ja sama ihminen pystyis hieman valvomaan yleistä järjestystä.


Liikuntarajoitteisille

Plats för profilbild

Hoitaja
27. mars 2020 klockan 9.47.37

Toivoisin että rakennettaisiin rantaan vievä polku (karheaa betonia?) joka johtaisi loivasti veteen asti 1-1,5m. syvyyteen. Tätä pitkin olisi helppo päästä liikuntarajoitteisten (pyörätuoli jms.) uimaan tai vähintään polskimaan jaloilla pyörätuolissa istuen.
Polun viereen, rannan tuntumaan, voisi myös muutaman penkin laittaa.
Näin saataisiin myös ikäihmisiä sekä muita mahdollisesti liikuntarajoitteisia mukaan nauttimaan uudesta lammesta.


Vastuu taloudesta

Plats för profilbild

Taloudellinen näkökohta
27. mars 2020 klockan 11.09.46

Kunnan talouden tilanne on johdettu kuralle joten kaikenlaiset hankkeet on tälläkin hetkellä syytä panna jäihin. Tämä koskee myös Koivistonlammiin kohdistuvia hankkeita, joten järki käteen nyt hyvät kuntalaiset.
Laituri on hyvässä kunnossa, se ei kaipaa vielä useaan vuoteen remonttia saati sen uusimista.
"Riviera" toimii jo nykyiselläänkin monipuolisena asukkaiden virkistysalueena.
Kuluvana vuonna 2020 yhteiset kokoontumiset on toistaiseksi kielletty, jatkotoimista ei kukaan tiedä mitään, joten senkin puolesta hanketta ja sen tarpeellisuutta on syytä miettiä aivan uudessa valossa.
Humppilan kunnan liikuntapaikkoihin on viime vuosina investoitu varoja jo aivan riittävästi kunnan väestöönkin nähden.
Hanke on siirrettävä parempiin aikoihin jos kunta vielä yleensä nousee ahdingostaan.

Plats för profilbild

Uimari
28. mars 2020 klockan 22.24.59

Onkohan alkuperäinen kirjoittaja mahtanut käydä vaikkapa viime kesänä Humppilan Rivieralla?

Visa fler svar

Aktiviteetteja ja oleskelua

Plats för profilbild

Nostoväkeä
27. mars 2020 klockan 11.24.19

Meillä mahtava keidas keskellä kylää. Tehdään siitä aurinkoisten päivien iloksi kuntalaisten olohuone. Tärkeimpänä tietenkin toimiva ja turvallinen ranta ja laituri hyppytornilla sekä kunnolliset WC tilat.. Pienellä rahalla saa biitsikentät kuntoon, sulkapallokettä nurmelle, ulkokäyttöön tarkoitettu pingispöytä. Muutamia penkkejä sekä aurinkoon että varjoiselle alueelle puiden suojaan, joissa on mukava istahtaa ja katsella vilkasta toimintaa. Hyvä siitä tulee....


Pientä fiksausta

Plats för profilbild

Kyläläinen
27. mars 2020 klockan 12.09.45

Ei tarvita loppupeleissä ihmeitä kunhan kaikki asiat on ehjiä, turvallisia ja toimivia. Kunnon laituri ja hyppytorni. Tosiaan kannatan myös tuota aiempaa kommenttia betonipolusta. Varpaat pysyisi lähtiessä ehkä paremmin puhtaina ettei heti hiekassa. Ja tosiaan olisi helpompi mennä liikuntarajoitteisten. Tarpeeksi penkkejä.


Panostetaan meidän kultahietikkoon!

Plats för profilbild

Humppilalainen
27. mars 2020 klockan 12.56.14

Kunnon laituri, missä ei ole vaarallisia metalliputkia pystyssä kuten nyt on. Hiukan enemmän rantaviivaa, niin saadaan enemmän tilaa nauttia ihanasta hiekkarannasta hyvälaatuisen veden äärellä. WC ja pukutilat kun saisi yhteen, siistiin rakennukseen. Jos ihan hulluksi heittäytyy niin sauna, joka palvelisi myös avantouimareita. Vaikeina aikoina tälläinen todellinen panostus ja hyvä ele kuntalaisia kohtaan olisi enemmän kuin tervetullut!


Rivieraa kaikille

Plats för profilbild

Ristonkuja
27. mars 2020 klockan 15.31.20

uusi laituri ,koska vanhaa on jo fiksailtu riittävän monta vuotta.Pohjan perusteellinen puhdistus/tarkastus,rajaus uinti alueelle,(ettei tarvitse olla sydän syrjällään vastarannalle uivista nuorista.)Pieni kesäkioski ois kiva ,janoisille uimareille (ei alkoholi). Puisto alueelle voisi tehdä koirille uimapaikan. Isommat pukkarit,roskiksia tarpeeksi,laillinen grilli/piknikpaikka. Puisto alueella on hemmetin kiukkuisia muurahaisia ja paljon,ne täytyis hävittää sieltä.

Plats för profilbild

Päättäjä
27. mars 2020 klockan 16.31.13

Tässä oli todella hyvät perustelut ja realistisia toiveita! Hyvä hyvä, näistä on hyvä lähteä.


Toimivuus

Plats för profilbild

Muualta tullut
27. mars 2020 klockan 15.34.49

Tämä on todella kaunis paikka Humppilassa ja olen ehdottomasti kunnostamisen kannalla. Pidempi rantaviiva, kunnon laituri, enemmän penkkejä, myös kioski toisi kivan lisän. Jos mahdollista myös katos tms, jossa kiinteästi penkkejä ja pöytä niin olisi mahdollisuus myös oleskella varjossa. Pelialue, jopa minigolf voisi sopia rannan läheisyyteen. Mailat ja pallot voisi vuokrata kioskista. Tällaista helmeä keskellä kylää ei kyllä kannattaisi päästää rapistumaan.


Turvallinen kaikille ja käyttöä ympäri vuoden

Plats för profilbild

Uimari
27. mars 2020 klockan 18.35.05

Yllä on jo monta hyvää näkökulmaa ja ehdotusta. Rannan täytyy olla turvallinen, niin rannasta kuin lammin osalta eli pohjan tarkastus ja raivaus tarvittaessa. Siisteys ja lyhyet nurmikot ovat elinehto meidän omalle Rivieralle.
Ja se ympärivuotinen käyttö. Sauna avantouimareille olis kyllä jo jotain aivan huippua.


Rantasauna

Plats för profilbild

Sauna
30. mars 2020 klockan 22.32.50

Rantasauna rannalle, mahdollistaisi ihmisten avantouinninkin todella hyvin, ketä siitä pitää. Kesäisin pitäisi varauslistaa, voisi pyytää pienen maksun saunomisesta mikäli varaa käyttöönsä.


Hmm

Plats för profilbild

Huomioita
2. april 2020 klockan 13.55.28

Enemmän penkkejä ja pullonkeräys roskiksia. Nuoriso usein tykkää viettää siellä iltaa ja olisi kiva että ne tölkit ei silti jäisi siihen nurmikolle myös uudet laiturit olisi kiva saada


Ehdotuksia

Plats för profilbild

Entinen uimakoululainen
8. april 2020 klockan 11.54.07

Hiekkarannan laajennus muutamia kymmeniä metrejä etelään päin pieniä lapsia /uimataidottomia varten: ruoppaus, hiekoitus ja uintialueen rajaus puomein.
Laituri, hyppytorni ja ponttoni uusitaan, puretaan vanhat rakenteet ja samalla tarkastetaan, onko pinnan alla vaarallisia rakenteita.
Uusi huoltorakennus, johon tulisi tilavat pukutilat, wc, mahdollisesti pieni kioski, katos ja terassi.
Aktiviteettien lisääminen: nykyisen lentopallokentän kunnostus tarvittaessa, ulkopingispöytä, grillaus/nuotiopaikka. Minigolfkentän voisi sijoittaa nurmialueelle kirjaston lähelle, toteutus erillisenä hankkeena esim. työpaja/työllisyystyönä.
Lisätään penkkejä ja roskakoreja.
Uimarannan ja kerrostalotontin rajaus pensasistutuksin (esim. koivu- ja norjanangervoja, jotka eivät vaadi hoitoleikkausta).


Ympäristö siistiksi ja savusauna

Plats för profilbild

Mika
8. april 2020 klockan 15.32.32

ympäristö siistiksi, niin ollaan jo pitkällä.

Jos uutta halutaan, niin maksullinen ja ympärivuotinen savusauna voisi olla seudullisestikin mielenkiintoinen ratkaisu.