Gå till innehållet

Några av funktionerna i e-tjänsten Dinåsikt.fi, såsom Sök-funktionen, har inaktiverats. På detta sätt försöker vi avvärja en eventuell överbelastning av tjänsten på grund av den livliga diskussion som regeringens plan för att avveckla coronabegränsningarna har lett till. Om kommentarsfältet blir överbelastat ber dig pröva på nytt senare. Du kan kommentera här /sv/hankkeet/595/osallistuminen/1065/kysely/.

Gräsanlaaksonkujan katusuunnitelman luonnos

Pratbubbla 4
17.9.2020 | Espoon kaupunki
Kuvassa Gräsanlaaksonkuja nykytilassa kuvattuna 2019 syksyllä.

Gräsanlaaksonkuja on päättyvä tonttikatu Gräsanlaaksossa. Nykyisen kadun linjausta siirretään pois tulevan paloaseman tontilta ja samalla yhdistetty jalankulku- ja pyörätie siirretään kadun toiselle puolelle ja muutetaan erotelluksi jalankulku- ja pyörätieksi. Kadun varteen tulee pysäköintipaikkoja ja päähän kääntöpaikka. Jalankulku- ja pyörätie yhdistyvät Telaniittyyn vievälle Matinpuronpolulle.

Suunnitelman löydät liitteenä painamalla tämän tekstiosion alla olevaa "Näytä lisätiedot" -nappia.


Koronarajoitusten vuoksi ei järjestetä perinteistä asukastilaisuutta. Sen sijaan katusuunnitelmaluonnoksia pääsee kommentoimaan OtaKantaa-sivustolla 17.9.-4.10.2020 Kommentit toivotaan ensisijaisesti OtaKantaa.fi-sivustolle, mutta myös sähköpostitse ja puhelimitse tulevat kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita.

Syksyllä 2020 viedään kommenttien pohjalta muokatut katusuunnitelmat maankäyttö- ja rakennuslain mukaisesti nähtäville ja sen jälkeen teknisen lautakunnan käsiteltäväksi. Lisätietoa prosessista: https://www.espoo.fi/Katusuunnitelmat > Suunnitteluprosessin eteneminen.

Suunnitelmien mukaiset toimenpiteet on tarkoitus toteuttaa vuoden 2021 aikana. 

Yhteystiedot:  

KATI TOLVANEN

projektipäällikkö, infra

etunimi.sukunimi(at)htj.fi

Rakennuttajatoimisto HTJ Oy


Basuppgifter

Publicerad: 17.9.2020

Teman:
  • #boende och byggnadsverksamhet
  • #trafik
Kommuner:
  • Esbo

Bilagor