Vuoritontuntien, Vuoritontunkujan, Vuoritontunpuiston ja Vuoritontunkulman katu- ja puistosuunnitelma

Pratbubbla 0
6.6.2022 | Espoon kaupunki
Vuoritontuntie

Vuoritontun kaava-alueen kaduista ja puistoista laaditaan katu- ja puistosuunnitelmia. Työ perustuu asemakaavamuutokseen, jonka tavoitteena on täydentää ja tiivistää Niittykummun metroaseman lähiympäristöä.

Työ koskee seuraavia katuja ja puistoja: Vuoritontuntie, Vuoritontunkuja, Vuoritontunpuisto ja Vuoritontunkulma.

Suunnitelmaluonnokset ja esittelyvideot löydät painamalla tämän tekstiosion alla olevaa "Näytä lisätiedot" -nappia.


Vuorovaikutus

Vallitsevan tilanteen vuoksi ei järjestetä perinteistä asukastilaisuutta. Katu- ja puistosuunnitelmaluonnoksia pääsee kommentoimaan täällä OtaKantaa.fi -sivustolla 9.-23.11.2020. Sivulle tulee suunnitelmapiirustusten lisäksi video, johon on äänitetty suullinen selostus suunnitelmista ja prosessista. Lisäksi suunnitelmasta on tehty erillinen esittelyvideo. Kommentit toivotaan ensisijaisesti OtaKantaa-sivustolle, mutta myös sähköpostitse ja puhelimitse tulevat kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita.

Hankkeen edistyminen

Alkuvuodesta 2021 viedään kommenttien pohjalta muokatut katusuunnitelmat maankäyttö- ja rakennuslain mukaisesti nähtäville ja sen jälkeen teknisen lautakunnan käsiteltäväksi. Lisätietoa prosessista: Katusuunnitelmat | Espoon kaupunki

Katujen ja puistojen rakentamisaikataulu yhteensovitetaan tonttien rakentamisen kanssa. Rakentaminen on alustavasti suunniteltu alkavaksi aikaisintaan vuonna 2022. 

Hankkeen esittelyvideot

Lisätiedot

Kati Tolvanen

Rakennuttajatoimisto HTJ Oy

etunimi.sukunimi@htj.fi


Basuppgifter

Avslutat: 6.6.2022

Teman:
  • #boende och byggnadsverksamhet
  • #miljö och natur
  • #trafik
Kommuner:
  • Esbo

Bilagor

Gör en anmälan