Gå till innehållet

Några av funktionerna i e-tjänsten Dinåsikt.fi, såsom Sök-funktionen, har inaktiverats. På detta sätt försöker vi avvärja en eventuell överbelastning av tjänsten på grund av den livliga diskussion som regeringens plan för att avveckla coronabegränsningarna har lett till. Om kommentarsfältet blir överbelastat ber dig pröva på nytt senare. Du kan kommentera här /sv/hankkeet/595/osallistuminen/1065/kysely/.

Vuoritontuntien, Vuoritontunkujan, Vuoritontunpuiston ja Vuoritontunkulman katu- ja puistosuunnitelma

Pratbubbla 0
6.11.2020 | Espoon kaupunki
Vuoritontuntie

Vuoritontun kaava-alueen kaduista ja puistoista laaditaan katu- ja puistosuunnitelmia. Työ perustuu asemakaavamuutokseen, jonka tavoitteena on täydentää ja tiivistää Niittykummun metroaseman lähiympäristöä.

Työ koskee seuraavia katuja ja puistoja: Vuoritontuntie, Vuoritontunkuja, Vuoritontunpuisto ja Vuoritontunkulma.

Suunnitelmaluonnokset ja esittelyvideot löydät painamalla tämän tekstiosion alla olevaa "Näytä lisätiedot" -nappia.


Vuorovaikutus

Vallitsevan tilanteen vuoksi ei järjestetä perinteistä asukastilaisuutta. Katu- ja puistosuunnitelmaluonnoksia pääsee kommentoimaan täällä OtaKantaa.fi -sivustolla 9.-23.11.2020. Sivulle tulee suunnitelmapiirustusten lisäksi video, johon on äänitetty suullinen selostus suunnitelmista ja prosessista. Lisäksi suunnitelmasta on tehty erillinen esittelyvideo. Kommentit toivotaan ensisijaisesti OtaKantaa-sivustolle, mutta myös sähköpostitse ja puhelimitse tulevat kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita.

Hankkeen edistyminen

Alkuvuodesta 2021 viedään kommenttien pohjalta muokatut katusuunnitelmat maankäyttö- ja rakennuslain mukaisesti nähtäville ja sen jälkeen teknisen lautakunnan käsiteltäväksi. Lisätietoa prosessista: https://www.espoo.fi/fi-FI/Asuminen_ja_ymparisto/Kadut_ja_liikenne/Suunnittelu_ja_rakentaminen/Katusuunnitelmat/Suunnitteluprosessin_eteneminen(47380)

Katujen ja puistojen rakentamisaikataulu yhteensovitetaan tonttien rakentamisen kanssa. Rakentaminen on alustavasti suunniteltu alkavaksi aikaisintaan vuonna 2022. 

Hankkeen esittelyvideot

Lisätiedot

Kati Tolvanen

Rakennuttajatoimisto HTJ Oy

etunimi.sukunimi@htj.fi


Basuppgifter

Publicerad: 6.11.2020

Teman:
  • #boende och byggnadsverksamhet
  • #miljö och natur
  • #trafik
Kommuner:
  • Esbo

Bilagor