Gå till innehållet

Syvänsalmenpuisto

Pratbubbla 2
20.11.2020 | Espoon kaupunki
Alueen nykytila ja purouoma

Syvänsalmenpuisto on ensimmäinen Finnooseen toteutettava puisto, johon suunnitellaan monipuolinen leikki- ja ulkokuntoilupaikka. Puiston pohjoisreunassa virtaa Djupsundsbäckenin purouoma, jonka vartta kehitetään lisäämällä puu- ja pensasistutuksia. Uusi Lapiarinsilta jatkaa purouoman varteen jo rakennettujen puusiltojen sarjaa ja parantaa alueen virkistysyhteyksiä uusien valaistujen puistoreittien lisäksi.
Suunnitelman löydät liitteenä painamalla tämän tekstiosion alla olevaa "Näytä lisätiedot".


Normaalia yleisötilaisuutta ei järjestetä koronatilanteen vuoksi. Suunnitelmaluonnos on nähtävillä Ota kantaa -palvelussa 20.11.2020 alkaen, jossa luonnosta voi kommentoida 7.12. asti.

Espoon kaupungin edustajat seuraavat kommentointia ja mahdollisiin kysymyksiin pyritään vastaamaan muutaman päivän sisällä.

Kommentointiajan jälkeen suunnitelma päivitetään, viimeistellään ja hyväksytään. Viralliset suunnitelmat tulevat esille verkkoon vuoden 2021 alkupuolella.

Lisätietoja antaa maisema-arkkitehti Niina Meronen, niina.meronen@espoo.fi.

Luonnossuunnitelman esittelymateriaali löytyy espoo.fi-sivustolla: https://www.espoo.fi/fi-FI/Asuminen_ja_ymparisto/Ymparisto_ja_luonto/Puistot_metsat_ja_niityt/Puistojen_suunnittelu_ja_rakentaminen/Puistosuunnitelmat/Ajankohtaiset_hankkeet/Syvansalmenpuisto

Katso puistosuunnitelmaluonnoksen esittelyvideo ja osallistu keskusteluun.


Basuppgifter

Publicerad: 20.11.2020

Ägare: Kontaktpersoner:
Teman:
  • #boende och byggnadsverksamhet
  • #miljö och natur
  • #kultur och fritid
Kommuner:
  • Esbo

Bilagor

Ilmianna