Gå till innehållet

Keskustelu suunnitelmaluonnoksista

Pratbubbla 2
Diskussion | Espoon kaupunki
Diskussionen har avslutats

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista mainontaa. 

Basuppgifter

Avslutat: 7.12.2020

Bilagor

  • Inga bilagor
Ilmianna

Hienoa!

Plats för profilbild

Asukas
30. november 2020 klockan 14.12.27

Kivannäköinen puisto ja hauskaa, että alueelle tulee uusi leikkipaikka! Huomioittehan myös hyvän valaistussuunnittelun leikkipuistossa.
Yleisesti ottaen lähialueen leikkipaikat on huonosti valaistuja, vanhaa rakennuskantaa kun ovat. Toivottavasti näitäkin joskus päästään päivittämään

Plats för profilbild

@Marko_Pesonen_Espoo
2. december 2020 klockan 15.01.43

Kiitos palautteesta ja tärkeästä huomiosta! Otamme leikkipaikan valaistuksen huomioon osana tarkentuvaa puistosuunnitelmaa. Viesti on välitetty eteenpäin!