Gå till innehållet

Några av funktionerna i e-tjänsten Dinåsikt.fi, såsom Sök-funktionen, har inaktiverats. På detta sätt försöker vi avvärja en eventuell överbelastning av tjänsten på grund av den livliga diskussion som regeringens plan för att avveckla coronabegränsningarna har lett till. Om kommentarsfältet blir överbelastat ber dig pröva på nytt senare. Du kan kommentera här /sv/hankkeet/595/osallistuminen/1065/kysely/.

Niittykummuntien, Niittykadun, Pilvenpyörän ja Niittytorin katusuunnitteluhanke

Pratbubbla 2
14.1.2021 | Espoon kaupunki
Näkymä syksyllä 2020

Niittykummun kaava-alueella olevista kaduista laaditaan katusuunnitelmia. Työ perustuu asemakaavamuutokseen, jonka tavoitteena on täydentää ja tiivistää Niittykummun metroaseman lähiympäristöä.

Työ koskee seuraavia katu- ja torialueita: Niittykummuntie, Niittykatu, Pilvenpyörä ja Niittytori.

Suunnitelman ja esittelyvideon löydät liitteenä painamalla tämän tekstiosion alla olevaa "Näytä lisätiedot" -nappia.


Vuorovaikutus

Vallitsevan tilanteen vuoksi ei järjestetä perinteistä asukastilaisuutta. Katusuunnitelmaluonnoksia pääsee kommentoimaan täällä OtaKantaa.fi -sivustolla 15.1.-24.1.2021. Sivulle tulee suunnitelmapiirustuksen lisäksi video, johon on äänitetty suullinen selostus suunnitelmasta ja prosessista. Kommentit toivotaan ensisijaisesti OtaKantaa-sivustolle, mutta myös sähköpostitse ja puhelimitse tulevat kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita.

Hankkeen edistyminen

Alkuvuodesta 2021 viedään kommenttien pohjalta muokatut katusuunnitelmat maankäyttö- ja rakennuslain mukaisesti nähtäville ja sen jälkeen teknisen lautakunnan käsiteltäväksi. Lisätietoa prosessista: https://www.espoo.fi/fi-FI/Asuminen_ja_ymparisto/Kadut_ja_liikenne/Suunnittelu_ja_rakentaminen/Katusuunnitelmat/Suunnitteluprosessin_eteneminen(47380)

Katujen rakentaminen on suunniteltu alkavaksi vuonna 2021.

Hankkeen esittelyvideo

Lisätiedot

Kati Tolvanen

Rakennuttajatoimisto HTJ Oy

etunimi.sukunimi@htj.fi


Basuppgifter

Publicerad: 14.1.2021

Teman:
  • #boende och byggnadsverksamhet
  • #miljö och natur
  • #trafik
Kommuner:
  • Esbo

Bilagor