Gå till innehållet

Jakamistalouden haasteet ja mahdollisuudet

Frågetecken 10
Enkät | Työ- ja elinkeinoministeriö
Enkäten har avslutats

Työ- ja elinkeinoministeriön kysely jakamistalouden toimijoille

Vastaa kyselyyn ja kerro kokemuksistasi jakamistaloudessa! Millaisia mahdollisuuksia ja haasteita jakamistalouteen liittyy ja miten jakamistaloutta eri muodoissaan voitaisiin Suomessa edistää? Vastauksia toivotaan erilaisilta jakamistalouden toimijoilta kuten jakamistalouspalveluiden tuottajat (myyjät), jakamistalouspalveluiden käyttäjät (ostajat), alustantarjoajat, välittäjäorganisaatiot, rahoittajat jne.

Vastaathan omalla nimelläsi ja kertoen mahdollisen taustaorganisaatiosi ja laittaen mukaan yhteystietosi. Näin voimme tarvittaessa pyytää lisätietoja. Yksittäiset vastaukset eivät tule näkyviin muille vastaajille.

Kyselyn sulkeuduttua työ- ja elinkeinoministeriö laatii saamistaan vastauksista yhteenvedon, joka julkaistaan Ota kantaa -palvelussa.Vastauksia hyödynnetään pohdittaessa keinoja edistää jakamistaloutta Suomessa. Kysely suljetaan 31.5.2016.

Basuppgifter

Avslutat: 2.6.2016

Bilagor

  • Inga bilagor
Ilmianna

De obligatoriska frågorna i enkäten är markerade med en asterisk (*).

Voistivatko yhteiskunta ja kansantalous mielestäsi hyötyä jakamistaloudesta? Millaisia mahdollisuuksia jakamistaloudessa voisi olla esim. työttömyyden hoidossa tai talouskasvun aikaansaamisessa?Detta fält måste fyllas i.
Jos ongelmia liittyy säädösympäristöön tai johonkin tiettyyn yksittäiseen lainsäädäntöön, yksilöikää mahdollisimman tarkasti millaisia ja mihin lainsäädäntöön liittyviä ne ovat? Liittyykö jakamistalouden toimintaan yksilötason haasteita toimintaan osallistuville?Detta fält måste fyllas i.
Jos toimia täytyy priorisoida, millaisista toimista olisi hyvä aloittaa ensin? Detta fält måste fyllas i.
Tässä voit esittää muita kommentteja jakamistaloudesta.Detta fält måste fyllas i.
Valitse lähinnä oleva vaihtoehto seuraavista tai täytä kohtaan muu, mikä?
Detta fält måste fyllas i.
Nimi, organisaatio, sähköpostiosoite/puhelinnumeroDetta fält måste fyllas i.