Keijuniityntien leikkipaikka

Pratbubbla 24
14.4.2023 | Espoon kaupunki
Projektet har avslutats. Sammandrag:

Espoon Kaupunkitekniikan keskus esittää, että leikkipaikka säilyy yleisenä leikkipaikkana parin seuraavan vuoden ajan. Leikkipaikan huonokuntoinen leikkiväline poistetaan vuoden 2021 aikana, uusia välineitä ja varusteita ei kuitenkaan asenneta tilalle. Leikkipaikan purkuajankohta arvioidaan olevan vuonna 2023 - 2024. Keijuniityn leikkipaikan purkusuunnitelma on hyväksytty suunnittelupäällikön allekirjoituksella 28.6.2021. Hyväksytty suunnitelma löytyy osoitteesta:

Espoon kaupunki hakusana "Keijuniityntien leikkipaikka".

Tilaa Vaikuta nyt -uutiskirje ja saat tiedon mihin hankkeisiin voit juuri nyt vaikuttaa ja mitä lähialueellasi tapahtuu. Tilaa Vaikuta nyt -uutiskirje tästä.

Opaskarttaote leikkipaikan sijannista

Espoon kaupunkitekniikan keskus on laatinut Keijuniityntien leikkipaikan purkusuunnitelman.
Keijuniityntien leikkipaikka sijaitsee Pohjois-Tapiolassa, Keijuniityntien ja Tietäjäntien risteyksessä. Purkamisen tavoitteena on keskittää kaupungin leikkipaikkojen rakentamiseen ja kunnossapitoon tarkoitettuja resursseja lähellä oleviin isompiin leikkipaikkoihin.


Alustava luonnos tulee nähtäville 24.5 – 7.6.2021 kaupungin Puistohanke-sivuille osoitteeseen www.espoo.fi/puistohankkeet -> Keijuniityntien leikkipaikka.

Normaalia asukastilaisuutta ei voida järjestää koronatilanteen vuoksi. Luonnosta voi kommentoida 7.6.2021 asti.

Kommentointiajan jälkeen suunnitelma päivitetään, viimeistellään ja hyväksytään. Viralliset suunnitelmat tulevat esille Keijuniityntien leikkipaikan hankesivuille kesäkuussa 2021.

Lisätietoja antaa suunnitteluhortonomi Karin Nielsen, karin.nielsen@espoo.fi


Basuppgifter

Avslutat: 14.4.2023

Ägare: Kontaktpersoner:
Teman:
  • #boende och byggnadsverksamhet
  • #miljö och natur
  • #säkerhet
Kommuner:

Bilagor

Gör en anmälan