Kommentoi ehdotuksia Aleksanterinkadun ylikulkusillasta

Pratbubbla 300 Frågetecken 573
15.6.2021 | Lahden kaupunki
Projektet har avslutats. Sammandrag:

Kiitos kaikille aktiivisesta keskustelusta. Toitte esille arvokkaita huomioita ehdotuksista ja autoitte ymmärtämään, mitä ehdotuksista laajemmin ajatellaan. 

Kommentteja saatiin 300 kappaletta ja näkemyksensä vaihtoehdoista kertoi yli 570 henkilöä. Seitti oli avoimessa kommentoinnissa suosituin ehdotus ja sai kannatusta 32 prosentilta vastanneista. Toiseksi suosituin ehdotus oli Hiljain (29 %), kolmanneksi Lento (23%) ja neljänneksi Halo (5 %). 11 % vastaajista näki, ettei ylikulkusiltaa tulisi toteuttaa.

Palkintolautakunta tutustui palautteeseen ja palautteen teemoista keskusteltiin. Palautetta pidettiin monilta osin arkkitehtonisestikin tarkkanäköisenä. Tuomaristo teki kuitenkin ratkaisunsa itsenäisesti.

Tuomaristo päätyi suosittelemaan, että ylikulkusillan soveltumista suunnittelupaikalle arvioidaan jatkossa Seitti-ehdotuksen pohjalta. Kilpailun tulos ei ole kuitenkaan palkintolautakunnan kannanotto sillan rakentamisen puolesta.

Voit tutustua koosteeseen ja arvostelupöytäkirjaan kilpailun verkkosivuilla osoitteessa www.lahti.fi/aleksanterinkatu.

Ylikulkusiltaa suunnitellaan Aleksanterinkadulle yhdistämään Sokoksen ja Seurahuoneen rakennukset.

Kommentoi ja keskustele 9.4. - 30.4.2021 välillä Lahden Aleksanterinkadun ylikulkusillan arkkitehtuurikilpailun ehdotuksista. Kommentteja käytetään apuna arviointi- ja kaavoitustyössä.

Neljä suunnitteluryhmää ovat valmistelleet ehdotuksensa, millainen Hämeenmaan hotellihuoneistot yhdistävä Aleksanterinkadun ylikulkusilta voisi olla. Kilpailu on osa asemakaavoitustyötä. Kilpailun ja sillan kustannuksista vastaa Osuuskauppa Hämeenmaa. Lisätietoja www.lahti.fi/aleksanterinkatu.Basuppgifter

Avslutat: 15.6.2021

Ägare: Kontaktpersoner:
Teman:
  • #boende och byggnadsverksamhet
Kommuner:
  • Lahtis

Bilagor

Gör en anmälan