Gå till innehållet

Pääkirjaston oleskelutilat ja kalusteet

Pratbubbla 4
Diskussion | Ruskon kunta
Diskussionen har avslutats

Korona ei kestä loputtomiin: kun kirjastot pääsevät avautumaan uudelleen muuhun kuin pikaiseen asiointiin, Ruskon pääkirjasto kohentaa ilmettä. Keräämme käytännön ajatuksia ja ideoita, miten voimme tehdä tilasta viihtyisämmän ja ehkä toimivammankin. Jaa siis meille sisustusvinkkisi tai muu ideasi! Laitettaisiinko ikkunalle pallotuolit, järjestettäisiinkö tenttiinlukuun sopiva soppi, tarvitaanko neuvottelutilaa tai aulaan suuri lukupuu? Liitteissä kuvia tilasta. 

Basuppgifter

Avslutat: 12.5.2021

Bilagor

Ilmianna

Kirjasto

Plats för profilbild

Tympääntynyt
16. april 2021 klockan 16.11.34

Kokous ja kokoontumis tilat yhdistyksille, kun ne puuttuvat Ruskolta kokonaan. Kun vanha nuokkarikin makaa kylmänä ja tyhjänä.


Opiskelu- ja etätyötilaa

Plats för profilbild

Opiskelija
6. maj 2021 klockan 9.45.34

Olisi hienoa, jos kirjastoon saisi rauhallisen opiskelu-, luku- ja/tai etätyötilan, jonka voisi varata tarpeen mukaan. Paikaksi riittäisi pienikin "soppi" ellei kokonaista huonetta löydy. Ja kiitos, kun kysytte!


Uusi esteetön kirjasto

Plats för profilbild

Kommentaattori
6. maj 2021 klockan 21.05.35

Eikö olisi jo aika rakentaa uusi esteetön kirjasto vanhan home ongelmaisen talon tilalle, uuteen kirjastoon sohvia ja lukupöytiä ja varattavia kokoushuoneita ruskolaisten yhdistysten käyttöön


Kirjaston nuorisopalveluiden laajennus

Plats för profilbild

Nuorisovaltuusto
12. maj 2021 klockan 19.31.36

Rauhalliset ja viihtyisät kokous- ja opiskelutilat sekä videopelinurkkaus, jossa voisi olla esim. VR-pelejä, olisivat varmasti suosittuja lisäyksiä kirjaston tarjontaan.