Olarin asukaspuiston perusparannussuunnitelma

Pratbubbla 4
15.2.2023 | Espoon kaupunki
Projektet har avslutats. Sammandrag:

Kiitos kommenteista! 

Hankkeen edistymisestä lisää verkkosivuilta: Olarin asukaspuiston kunnostaminen / Espoon kaupunki

Kuva asukaspuistosta

Espoon Kaupunkitekniikan keskus on aloittanut Kuitinmäenpuiston alueella sijaitsevan Olarin asukaspuiston pihan perusparannussuunnittelun. Alue on voimassa olevassa asemakaavassa puistoa.

Tarkoituksena on kunnostaa asukaspuiston piha-alue, ja leikkivälineet. Asukaspuiston ulkopuolella olevia alueita, kuten silta, pelikenttä sekä suunnitella uusi ulkokuntoilualue.

Painamalla "Näytä lisätiedot" löydät lisää tietoa hankkeesta ja luonnoksen sekä hankkeen esittelyvideon.


Suunnittelutyön pohjaksi järjestettiin asukaskysely verkossa Webropol-kyselytyökalulla. Kysely oli avoinna 26.3.-16.4. välisenä aikana ja vastaajia oli yhteensä 139.

Tuloksia hyödynnettiin ohjaamaan suunnittelutyötä ottaen huomioon nykyisten välineiden ja rakenteiden kunto ja kunnostusmahdollisuudet.

Suunnitelmaluonnos on kommentoitavissa otakantaa.fi palvelussa 9.6-24.6.2021 välisenä aikana tai lähettämällä sähköpostia (heli.enberg@espoo.fi)

Materiaalit löytyvät myös hankkeen nettisivuilta espoo.fi/puistosuunnitelmat > Olarin asukaspuisto ja kohdassa liitteet. 

Hankkeen aikataulu

Luonnosvaiheen jälkeen jatkamme suunnittelua rakennussuunnitelmien laatimisella. Suunnitelmat valmistuvat 2021 vuoden lopussa. Olarin asukaspuiston rakentamisaikataulu on vielä avoin, tavoite on aloittaa rakentaminen 2022-2023 aikana. 

Katso perusparannussuunnitelman esittelyvideo ja osallistu keskusteluun. Video on tekstitetty suomeksi. Voit laittaa tekstityksen päälle tai pois päältä painamalla Tekstitykset CC-painiketta videosoittimen alareunassa.


Basuppgifter

Avslutat: 15.2.2023

Ägare: Kontaktpersoner:
Teman:
  • #boende och byggnadsverksamhet
  • #miljö och natur
Kommuner:
  • Esbo

Bilagor

  • 12.4.2023 kl 10.32 @Admin modererade innehållet: Vanhan yhteyshenkilön poistaminen
Gör en anmälan